Millenicom vs TurkNet

Baktım fakat çevremde kullananlar tarafından tavsiye edilmedi ve fiyat olarak pahalı geldi benim gördüğüm paketler.
Verdikleri hızı tamamen almam bana yetiyor hocam ama cidden fiyatları pahalı, 15mbps için 55 ödüyoruz ama fiber olduğu için hiç 15 gibi olmuyor.

@Mehmet Demirr
Bütün sayfanın ekran görüntüsünü atar mısınız?
Verdikleri hızı tamamen almam bana yetiyor hocam ama cidden fiyatları pahalı, 15mbps için 55 ödüyoruz ama fiber olduğu için hiç 15 gibi olmuyor.
Teşekkür ederim aklımda bulunsun bu da.
@bilinçli pars

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-11_181257.png
    resim_2020-12-11_181257.png
    24,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Turknet1.PNG
    Turknet1.PNG
    35,1 KB · Görüntüleme: 36
Peki altyapı sorgu yapınca "Tebrikler! Aktif altyapıdasınız." Diyor muydu?

Bağlarken altyapımızı sizin adresinizi destekliyor deyip geçtiler bende güvendim. Türk Telekom üzerinden dağıtım yapıyolarmış halen. Ne yazık ki bağladıktan sonra söyleme zahmetinde bulundular. Zaten telefonla iletişeme geçemediğimiz bir firma. Bir sorum olduğunda ticket atıyorum 2 gün sonra cevap geliyor...

Sorgulayınca ekran görüntüsü atar mısınız?

NetSpeed tavsiye ediyor musunuz? Ekşisözlük üzerinde son 1 haftadır downloadların çok sıkıntılı olduğu söyleniyor. Adresim için görüştüm yarın belki onay vermeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bence ikisi de değil. Millenicom zaten berbat firma, TurkNet desen söylediği hızı vermiyor. Gıbırneti dene bence 3 aydır kullanıyorum bir sıkıntı da yaşatmadılar sağ olsunlar.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 28
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı