Millenicom'a geçilirse Türk Telekom deneyimi verilir mi?

Emir13

Hectopat
Herkese iyi sosyaller, arkadaşlar 50Mbps olan Türk Telekom taahhüdümün bitmesine 25 gün kaldı ve uzun bir süredir aklımda Millenicom'a geçmek vardı. Altyapı sorgulayayım dedim binamda 1000MBPS Türk Telekom altyapısı olduğu yazdı. Ben 50Mbps ten memnunum dolayısıyla 50 veya 100Mbps beni tatmin edecektir.

Türk Telekom mobil uygulamada 100Mbps internete ilk 6 ay 440TL sonraki 12 ay 750TL teklifi sunarken Millenicom 12 ay 500TL diyor. Senelerdir bu binada sadece TT kullandık ve kopma, kesilme vs ben çok çok az yaşadım. Oyunlarda pinglerim gayet iyi. Millenicom da TT altyapısını kullandığı için ben aynı hizmeti daha ucuza alabilir miyim bunu merak ediyorum. Aynı altyapıyı kullanıyorsa ben aynı deneyimi alırım diye düşünüyorum bu sebeple bu konuyu açtım Millenicom kullanıp deneyimlerini aktaran arkadaşları da bekliyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar bir de benim bildiğim Türk Telekom taahhüt içinde modem parasını da taksitlendiriyor yani taahhüt süresi boyunda onu da ödüyoruz dolayısıyla modem de bizim diye biliyorum ama emin değilim. Eğer farklı bir ISS'ye geçersem modem bende kalır mı?

Aynı altyapıyı kullanması bir yere kadar benzer performans sağlar evet ancak Millenicom'un yurtiçi ev yurtdışı veriyi transfer ettiği sunucular farklı olacağı için özellikle ping değerinde fark oluşabilir. Millenicom hakkında çok fazla şikayet duymadım ancak TT fiber interneti kendisinden almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Yılın fırsatı kampanyası vardı, herhangi bir paket ile 100 ya da 1000 Mbps geçtikten sonra o tarifeye geçiş isterseniz oldukça iyi fiyata kullanabilirsiniz.

Aynı altyapıyı kullanması bir yere kadar benzer performans sağlar evet ancak Millenicom'un yurt içi ev yurt dışı veriyi transfer ettiği sunucular farklı olacağı için özellikle ping değerinde fark oluşabilir. Millenicom hakkında çok fazla şikayet duymadım ancak TT fiber interneti kendisinden almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Yılın fırsatı kampanyası vardı, herhangi bir paket ile 100 ya da 1000 Mbps geçtikten sonra o tarifeye geçiş isterseniz oldukça iyi fiyata kullanabilirsiniz.

Akşam babamla da konuşup bir istişare yapacağım. Faturalarda yazıyordur eğer modem ücreti alıyorlarsa modem bende kalacaktır diye düşünüyorum. Şayet modem bende kalacaksa Millenicom'a 1 aylık taahhütsüz girerim baktım güzel taahhütlüye geçerim diye düşünüyorum ama kullanıcı deneyimlerini de merak ediyorum bakalım kullananlar buraya toplanırsa onların da fikrini almak isterim.

Millenicom geçme TR de Millenicom'dan daha kötü bir internet sağlayıcısı yoktur isterse 10 TL olsun gene geçme 1.5 ay internetimi düzeltemediler ve dünyadaki en basit işlemdi üstüne üstlük sürekli altyapı çalışması adı altında internet kesintileri oluyor müşteri hizmetleri desen orası ayrı bir kötü o ona aktarıyor o ona aktarıyor birbirlerinden yapılan işlemlerden gram haberi olmayan bir firma

Millenicom geçme TR de Millenicom'dan daha kötü bir internet sağlayıcısı yoktur isterse 10 TL olsun gene geçme 1.5 ay internetimi düzeltemediler ve dünyadaki en basit işlemdi üstüne üstlük sürekli altyapı çalışması adı altında internet kesintileri oluyor müşteri hizmetleri desen orası ayrı bir kötü o ona aktarıyor o ona aktarıyor birbirlerinden yapılan işlemlerden gram haberi olmayan bir firma
Aksine İstanbul'da oturan bir arkadaşım da problem yasamamis arada yaşıyormuş ama öyle uzun süren sorunlar yasamamis genel olarak memnunumuş tavsiye etmisti.

Aksine İstanbul'da oturan bir arkadaşım da problem yasamamis arada yaşıyormuş ama öyle uzun süren sorunlar yasamamis genel olarak memnunumuş tavsiye etmisti.

Şu an bile sıkıntı yaşıyorum gün içinde 4 kere internet gitti en sonuncuda 5 dk önce gitti şikayetim vara vs bakabilirsin

Peki fiber mi kullanıyorsunuz VDSL mi?

Arkadaşlar an itibarıyla Türk Telekom 100Mbps ilk 6 ay 430TL son 12 ay 750TL olarak taahhüdümü yenilemiş bulunmaktayım. Daha önce babamı arayıp yanlış hatırlamıyorsam 12 ay 750TL 100Mbps demişler. Müşteri hizmetlerini arayıp fiberde yılın fırsatı denilen bu 18 ay 480 lira kampanyasını sordum görüntüleyemediler o kampanyayı.

Telefonda 100Mbps ilk bilmem kaç ay 700 lira sonra 900 lira tarzında bir teklif verdiler şok oldum çünkü uygulamada yukarıda geçtiğim ücret fırsatı vardı. Ulan nasıl sistem kurdularsa insanları bu şekil aydınlatıp "Aaa aynı hıza 700 900 falan diyor mobil uygulamadaki fırsatı kullanayım!" dedirtiyorlar biz de o şekil geçmiş bulunduk :D

1753373441207.webp

İlk test bu şekil geldi. 50Mbps kullanırken 56 ya kadar çıkıyordu bunda o şekil olmadı belki ilerleyen zamanlarda artar. Herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı