Millenicom'dan hangi internet sağlayıcısına geçilmeli?

Xiaomi yerine TP-Link veya Keenetic daha başarılır Xiaomi kullandım işe yaramıyor.

Netspeed kullandımda ping ve dalgalanma yaşadım Türk Telekom var oda oyle ama Millenicom kusursuz.
Hocam memnunsanız ne kadar iyi. Milleni SoL çıkışlarını kullanıyor ping konusunda sıkıntı çıkarabiliyor. Özellikle bu ve bazı kullanııların fesih aşamasında yaşadığı sorunlar Milleni'ye karşı temkinli davranmakta bir sebep.

@Muhammet 64 Ortak karar menzil arttırıcı almanız yönünde gibi. İnterneti kablolu olarak kullandığınızda bir sıkıntı yaşamıyorsanız ISS değiştirmenizi önermem.
Evet kablolu olarak sorun yaşamıyorum. Modem değişimi yapacağım sanırım.
Hocam memnunsanız ne kadar iyi. Milleni SoL çıkışlarını kullanıyor ping konusunda sıkıntı çıkarabiliyor. Özellikle bu ve bazı kullanııların fesih aşamasında yaşadığı sorunlar Milleni'ye karşı temkinli davranmakta bir sebep.
1 yıldır kullanıyorum ve daha 1 defa internet kesildi onda da çok sürmemişti. Ping konusunda Türk Telekom'dan iyi.

Hocam memnunsanız ne kadar iyi. Milleni sol çıkışlarını kullanıyor ping konusunda sıkıntı çıkarabiliyor. Özellikle bu ve bazı kullanııların fesih aşamasında yaşadığı sorunlar Milleni'ye karşı temkinli davranmakta bir sebep.

Size direk cevap vereyim
1.ön yargı.
2.Millenicom sadece sol çıkış kullanmıyor.
3.Türk Telekom hatımda var Türk Telekom sunucuları cok sıkıntılı.
4.ping konusunda sıkıntı yaşatmadı sol stabil.
Hız hizmet performans sorunsuz sıkıntısız hizmet.
Menmunum 10 da 10 hizmet süper ben Millenicom Comnet TurkNet Netspeed gibi birçok ISS kullandım Türk Telekom dahil şu an farklı ev Millenicom Türk Telekom kullanıcısıyım.

Böyle firmaları nereden buluyorsunuz.
Evet kablolu olarak sorun yaşamıyorum. Modem değişimi yapacağım sanırım.

1 yıldır kullanıyorum ve daha 1 defa internet kesildi onda da çok sürmemişti. Ping konusunda Türk Telekom'dan iyi.

Sizlere katılıyorum 1 kere kesildi bakım var diye bakımlardan dolayı iyi hizmet aldım Türk Telekom'dan iyi ping konusunda hizmet kusursuz zaten ödül aldı Millenicom.

Size direk cevap vereyim.
1.ön yargı.
2.Millenicom sadece sol çıkış kullanmıyor.
3.Türk Telekom hatımda var Türk Telekom sunucuları cok sıkıntılı.
4.ping konusunda sıkıntı yaşatmadı sol stabil.
Hız hizmet performans sorunsuz sıkıntısız hizmet.
Menmunum 10 da 10 hizmet süper ben Millenicom Comnet TurkNet Netspeed gibi birçok ISS kullandım Türk Telekom dahil şu an farklı ev Millenicom Türk Telekom kullanıcısıyım.

Böyle firmaları nereden buluyorsunuz.

Sizlere katılıyorum 1 kere kesildi bakım var diye bakımlardan dolayı iyi hizmet aldım Türk Telekom'dan iyi ping konusunda hizmet kusursuz zaten ödül aldı Millenicom.

Biraz araştırma yaparsanız sizde farklı internet firması bulabilirsiniz. Ülkede enflasyonun yüksek olmasından dolayı 100 TL'nin altında internet bulmak zorlaşacak. 1 Nisandan itibaren birçok ISS internet fiyatlarına zam yapacaktır.
01mq2l3v.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı