Millenicom'dan memnun musunuz?

Gezegen95

Yoctopat
Millenicom kullanıp devam eden var mı, memnun musunuz?
Kaç ayda bir zam yapıyorlar? İptal etmek istersek sıkıntı çıkarırlar mı? Ödeme yaparken sorun oluyor mu? İnternette bir sıkıntı çıkarsa kim ilgileniyor?

Kaç ayda bir zam yapıyorlar? İptal etmek istersek sıkıntı çıkarırlar mı? Ödeme yaparken sorun oluyor mu? İnternette bir sıkıntı çıkarsa kim ilgileniyor?
kullanırken memnundım iptal edince birdaha kulllanmamaya yemin ettim. Kapattırdıktan 3 gün sonra fatura çıkarmışlar 7 gün geçmiş ödememişim diye garip garip taşeron şirketlere aratıyorlar, taşeron şirketleri numaranızı aldımı çıldırtıyor. Siz açana kadar 20 kere arıyor açınca da sanarsın bankaya trilyonlar var yasal süreç v.s saçma sapan bir dil kullanıyorlar. Ama kullanırken memnundum.

Ben birkaç yıl önce almıştım alırken 125 lira idi bir anda habersiz şekilde 150 yaptılar herkese bu şekilde yapıyorlar Şikayetvar üzerinden kontrol edebilirsin. Müşteri hizmetlerinden daha çok şeyi ben biliyordum yardımcı olamıyorlar, sorun yaşadığında tespit edemiyorlar. Niye saçma sapan zam yaptınız aynı paket yeni gelene 125 eski müşterinize 150 diye sorduğumda müşteri çekme politikası diye saçma sapan açıklama yapmışlardı arayıp. Şu an şükür GigaFiber kullanıyorum çok memnunum nirde iptal edince arayıp TurkNet altyapısı kötü sorun yaşarsınız indirim yapalım falan diye bir ton dümen attılar. Çok memnunum şu an umarım size de nasip olur.
Ekran Görüntüsü (1).png

Müşteri hizmetleri leş resmen interneti kapatmaya çalışıyoruz daha iyi yapacağız efendim veya şu paketi size şu indirmle verceğiz diyorlar sanki bakkaldan alıyoruz interneti.

Kullanırken memnundım iptal edince bir daha kulllanmamaya yemin ettim. Kapattırdıktan 3 gün sonra fatura çıkarmışlar 7 gün geçmiş ödememişim diye garip garip taşeron şirketlere aratıyorlar, taşeron şirketleri numaranızı aldımı çıldırtıyor. Siz açana kadar 20 kere arıyor açınca da sanarsın bankaya trilyonlar var yasal süreç vs saçma sapan bir dil kullanıyorlar. Ama kullanırken memnundum.

Evet beni de Digitürk'ten arıyorum Millenicom yanında ücretsiz vereceğiz demişlerdi dolandırıcılar. O an dalgınlık ile kimlik fotokopisi atmıştım, bir yıldır sorun olmadı umarım ileride bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı