kullanırken memnundım iptal edince birdaha kulllanmamaya yemin ettim. Kapattırdıktan 3 gün sonra fatura çıkarmışlar 7 gün geçmiş ödememişim diye garip garip taşeron şirketlere aratıyorlar, taşeron şirketleri numaranızı aldımı çıldırtıyor. Siz açana kadar 20 kere arıyor açınca da sanarsın bankaya trilyonlar var yasal süreç v.s saçma sapan bir dil kullanıyorlar. Ama kullanırken memnundum.Millenicom kullanıp devam eden var mı, memnun musunuz?
Kaç ayda bir zam yapıyorlar? İptal etmek istersek sıkıntı çıkarırlar mı? Ödeme yaparken sorun oluyor mu? İnternette bir sıkıntı çıkarsa kim ilgileniyor?
Millenicom kullanıp devam eden var mı, memnun musunuz?
Kaç ayda bir zam yapıyorlar? İptal etmek istersek sıkıntı çıkarırlar mı? Ödeme yaparken sorun oluyor mu? İnternette bir sıkıntı çıkarsa kim ilgileniyor?
Millenicom kullanıp devam eden var mı, memnun musunuz?
Kullanırken memnundım iptal edince bir daha kulllanmamaya yemin ettim. Kapattırdıktan 3 gün sonra fatura çıkarmışlar 7 gün geçmiş ödememişim diye garip garip taşeron şirketlere aratıyorlar, taşeron şirketleri numaranızı aldımı çıldırtıyor. Siz açana kadar 20 kere arıyor açınca da sanarsın bankaya trilyonlar var yasal süreç vs saçma sapan bir dil kullanıyorlar. Ama kullanırken memnundum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.