Millenicom'dan Netspeed'e geçilmeli mi?

Mert Göktuğ

Hectopat
Millenicom'u bağlatalı 2 gün oldu, TurkNet'ten geçtim. TurkNet'te bir sorunum yoktu fakat fiyatlar bayağı artınca böyle bir karar aldım. Normalde sabit 30 ping alırken 2 gündür 80 ile 110 arası ping alıyorum arıza kaydı açıyorum bir şey yapamayız diyorlar bir yerde Millenicom'un Superonline altyapısı kullandığını okumuştum. Netspeed'in TT altyapısı sizce Netspeed'e geçmeli miyim? Çünkü bu ping çok can sıkıcı yoksa Millenicom'a biraz daha şans tanımalı mıyım?

Millenicom'u bağlatalı 2 gün oldu, TurkNet'ten geçtim. TurkNet'te bir sorunum yoktu fakat fiyatlar bayağı artınca böyle bir karar aldım. Normalde sabit 30 ping alırken 2 gündür 80 ile 110 arası ping alıyorum arıza kaydı açıyorum bir şey yapamayız diyorlar bir yerde Millenicom'un Superonline altyapısı kullandığını okumuştum. Netspeed'in TT altyapısı sizce Netspeed'e geçmeli miyim? Çünkü bu ping çok can sıkıcı yoksa Millenicom'a biraz daha şans tanımalı mıyım?
Türk Telekom her ne kadar müşteri desteği leş bir firma olsa da Türkiye'deki en iyi altyapıya sahip firma da kendileri bu nedenle Netspeed'e geçebilirsiniz TürkNet ile hemen hemen aynı performansı alırsınız.

1659712222237.png

Böyle çıktı sonuç.

Türk Telekom her ne kadar müşteri desteği leş bir firma olsa da Türkiye'deki en iyi altyapıya sahip firma da kendileri bu nedenle Netspeed'e geçebilirsiniz TurkNet ile hemen hemen aynı performansı alırsınız.

Vallahi bende sorunuma çözüm ararken denk geldim daha bağlatalı 2 gün oldu ama bir kere bile pingin düştüğünü görmedim.

Dosya Ekleri

• 1659712200794.png
    1659712200794.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Geri
Yukarı