Millenicom'dan TürkNet'e geçilir mi?

2 yıl önce NetSpeed sorunları çözemiyor diye Millenicom'a geçmiştim ama şimdi o da bir sürü sorun yaşatıyor, üstüne üstlük her ay zam getiriyorlar. TürkNet'e geçmemin herhangi bir artısı olur mu? 3 gündür paket kaybından online oyun oynayamıyorum.

2 yıl önce Netspeed sorunları çözemiyor diye Millenicom'a geçmiştim ama şimdi o da bir sürü sorun yaşatıyor, üstüne üstlük her ay zam getiriyorlar. TurkNet'e geçmemin herhangi bir artısı olur mu? 3 gündür paket kaybından Online oyun oynayamıyorum.

Eski Millenicom kullanıcısıydım 3 4 yıldır Netspeed'e geçtim hiç sorun yaşamadım Türk nettede yaşayacağınızı sanmıyorum Millenicom pişmanlıktır kesinlikle geçin.

Aynı sebeplerden biz de geçtik TürkNet'e. Evden direkt modemimiz üzerinden geçiş sağladılar. Müşteri temsilcisini arayın TürkNet'in onlar size detaylı bilgi veriyorlar zaten. Milleni ile uğraşılmaz her ay zam üstüne zam yapıyorlar.

Eski Millenicom kullanıcısıydım 3 4 yıldır Netspeed'e geçtim hiç sorun yaşamadım Türk nettede yaşayacağınızı sanmıyorum Millenicom pişmanlıktır kesinlikle geçin.
NetSpeed de zamanında çok pişman etmişti. 1 ay boyunca FIFA 24 sunucularına bağlanamamıştım :D

Aynı sebeplerden biz de geçtik TürkNet'e. Evden direkt modemimiz üzerinden geçiş sağladılar. Müşteri temsilcisini arayın TürkNet'in onlar size detaylı bilgi veriyorlar zaten. Milleni ile uğraşılmaz her ay zam üstüne zam yapıyorlar.
4 ay önce Millenicom satılmış, sahibi el değişmiş yani. Bu yüzden zam yiyor.

Uzun zaman önce tam da aynı sebepten(kalitesiz bağlantı) dolayı Millenicom'u terk edip Türknet'e geçmiştim. Millenicom çok kalitesiz ve namussuz bir şirket. Hız düşmesi, ping ve paket kaybını görmezden gelirler. Asla çözüm üretmezler. Şu an Türknet'i kullanmıyorum ama VAE üzerinde en iyi alternatif diyebilirim. Tabi ücreti senin için sorun değilse.

Merhaba kaç günlük bi süreçti bu?
Ben de geçeceğim TürkNet’e fakat önce Milleni’i iptal ettikten sonra mı geçmem daha iyi olur yoksa yarın sabah direkt TürkNet’i arayıp onlardan mı yardım isteyeyim? Taahhüt sürem de devam ediyor.

Ben de geçeceğim TürkNet’e fakat önce Milleni’i iptal ettikten sonra mı geçmem daha iyi olur yoksa yarın sabah direkt TürkNet’i arayıp onlardan mı yardım isteyeyim? Taahhüt sürem de devam ediyor.
Yok direkt nakil yapın. İptal edip geçerseniz boş port bulma sorunu yaşama şansınız var. Hem daha masraflı oluyor öyle. Sıfırdan aboneler için daha fazla ücret alınıyor.

Türknet'i arayın. Onlar taahütü de sizin yerinize hallediyor. Kaç günlük bir süreç olduğunu hatırlamıyorum babam ilgilenmişti ama 3 4 gün olması lazım hatırladığım kadarıyla. Belki de daha kısadır.

Netspeed de zamanında çok pişman etmişti. 1 ay boyunca EA FC 24 sunucularına bağlanamamıştım :D

4 ay önce Millenicom satılmış, sahibi el değişmiş yani. Bu yüzden zam yiyor.

Hocam bende ETS 2 de Truckers MP oynarken atıyordu Netspeed'de aslında 5 dakikalık bir çözümmüş onu yaptım hiçbir sıkıntım yok şu an belki sizinkide aynısıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı