Millenicom'un ücret değişmeme sözüne güvenilir mi?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhabalar.

4 yıl 3 aydır, Millenicom Superonline taahhütlü Fiber müşterisiyim. Bu ay kampanyalı tarifem sona eriyor. Bir süredir, başka internet sağlayıcı arayışındaydım.

Dün, bundan sonra aylık modem ücreti kesileceğine dair sms geldi. Bugün de, uzun süredir taahhütlü müşteri olduğumdan, aynı fiyatla tarifesiz olarak devam edebileceğime dair SMS geldi.

Sizce Millenicom'un ücret değişmeme sözüne güvenilir mi?

Ben pek güvenmiyorum. Hatta Sikayetvar sitesinde, 1 ay eski ücreti ödeyip sonra anormal ve sürekli zamlarla karşılaşan kişilerin yazıları var.

Elbette tamamen aynı kalmasını da beklemiyorum. Makul bir zam olacaktır ancak haber vermeden ve kat kat fazla yapılanlar olmuş.

Böyle bir SMS alan ve aboneliğine devam eden var mı?

1 ay bile zamsız kullansam, yine de karlı olur diye bakarak, teklifi değerlendirmeyi düşünüyorum. Ama yine de sizlerin fikirlerini almak istedim. Bu işlerin içinde bir insan değilim.

Sözleşmeyi görmeniz lazım hocam böyle durumlarda. Sözleşmeyi PDF olarak talep edin. Cayma haklarınızı ve karşı tarafın cayma durumunda ödeyeceği bedeli öğrenin. Bu tarz firmalar ismini duyurduğu için firmaya zarar gelmesini istemez ama önlem almakta fayda var. Eğer 1 yıl taahhütlü bir internet kullanmak istiyorsanız TurkNet 1 yıl boyunca sabit fiyattan toplam 3200 TL gibi bir fiyata gelecek şekilde kampanya sunuyor. Bilginiz olsun.

Bence her şekilde taahhütlü bir paket almalısın. İster Millenicom, ister başka bir ISS. Taahhüt olmadan ne yalan söyleyeyim; bir yolunu bulur, faturaya yapıştırırlar.

Millet taahhütten kaçardı, artık taahhüt kovalar oldu.

Benim taahhüdüm bittikten sonra 3 ay daha taahhütlü fiyattan kullandım. Zam geleceği zaman da fatura mail'inde duyurular kısmında belirtiyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240102-235241_Drive.jpg
    Screenshot_20240102-235241_Drive.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 40
Benim taahhüdüm bittikten sonra 3 ay daha taahhütlü fiyattan kullandım. Zam geleceği zaman da fatura mail'inde duyurular kısmında belirtiyorlar.
Bu çok iyi oldu Ahmet Bey. Çok teşekkürler. İçim rahatladı.

Demek ki o şikayet edenler; bunu görmemiş.

En azından, ben de takip ederim, ona göre belki sağlayıcı değiştirme alternatifimi kullanırım.

Bana geçenlerde bir sms daha gelmişti. Modem ücreti için artık 20 lira kesileceğine dair. Sözleşme bitimine 1 ay olmasına rağmen.) Bugün gelen faturada ise, 40 lira kesileceğine dair not var. 1 haftada %100 arttırdılar.

Bu nasıl bir saçmalık anlamadım. Sizde de oldu mu?

Son düzenleme:
Bu çok iyi oldu Ahmet Bey. Çok teşekkürler. İçim rahatladı.

Demek ki o şikayet edenler; bunu görmemiş.

En azından, ben de takip ederim, ona göre belki sağlayıcı değiştirme alternatifimi kullanırım.

Bana geçenlerde bir sms daha gelmişti. Modem ücreti için artık 20 lira kesileceğine dair. Sözleşme bitimine 1 ay olmasına rağmen.) Bugün gelen faturada ise, 40 lira kesileceğine dair not var. 1 haftada %100 arttırdılar.

Bu nasıl bir saçmalık anlamadım. Sizde de oldu mu?
Kendi modemimi kullanıyorum o yüzden modem ücretlendirmelerini bilmiyorum.
Arayıp sorarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Taahhüt olmadan yeni paket almayın hocam. Taahhüt sizin garantiniz bir nevi
Millenicom artık yapmadığını söyledi. Bir başkası da, 1 senelik yapılıyor dedi. Arayıp konuşacağım ama bir türlü fırsat olmadı.

Kendi modemimi kullanıyorum o yüzden modem ücretlendirmelerini bilmiyorum.
Arayıp sorarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
Az önce şikayetime istinaden aradılar.

Ne; ne kadar süre indirimli devam edeceğime dair,
Ne; modem parası 20 mi 40 mı kesileceğine dair,
Ne; sözleşmemin son ayında olduğum halde, bu son ay modem parası kesmemeleri gerektiğini dememe istinaden, kesip kesmeyeceklerine dair bir bilgi veremiyorlar.

Fatura çıkınca itiraz edebilirmişim. Ben daha hiç itiraz edip parasını alan görmedim dememe rağmen, yapılacak birşey yok şu an dediler, şaka gibi.

Kaç kesileceğini ve kesilecek mi belirsizmiş!?

Ayrıca artık sözleşmesiz döneme geçtiklerini söylediler. Yani sözleşmemi, biraz artışla uzatma ihtimali yalan oldu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı