- Makaleler
- 63
@300319 Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmakta direttiğini düşünüyorumO yüzden karar verememişlerdir.
Atını alan Üsküdar'ı geçti. Bu saatten sonra seçseler ne olacak?
@300319 Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmakta direttiğini düşünüyorumO yüzden karar verememişlerdir.
Haa kanka öyle mi olmuş? Oy vermiyor muyuz şimdi? Allah Allah bak sen şu işe!Neyse biz Muharrem İnce'den devam edelim. Şu saatten sonra altılı masaya oy yok.
Aday belli bilader. Yıpranmasın diye şubatta açıklayacaklardı. Deprem oldu.6 kişi bir masaya oturup aylardır bir adam seçemiyor![]()
Depreme yardım etmek yerine toplantı mı yapsalardı? Size de yaranılmaz. Yardım edince adayı açıklamadılar diyorsunuz, adayı açıklasalar şimdi sırası mı deprem varken diyeceksiniz.Az daha bekleseydiniz. Biz adayı oy pusulasında görürdük adayı, ne zahmet edip aday açıklıyorsunuz.
Aday belli birader. Yıpranmasın diye şubatta açıklayacaklardı. Deprem oldu.
6'lı Masa'dan başka yüksek oy alan lider yok. Muharrem ince iyi bir seçenek ama adamın Max oyu 4-5 alır gibime geliyor.Neyse biz muharrem Ince'den devam edelim. Şu saatten sonra altılı masaya oy yok.
Atını alan Üsküdar'ı geçti. Bu saatten sonra seçseler ne olacak?
ama adamın maksimum oyu 4-5 alır gibime geliyor.
Gerçi o da doğru, şu an gözler Muharrem İnce'ye çevrildi. Muharrem İnce'nin kazanma riski de yüksek.
Ne icraat yapılmasını beklerdin mesela? Diğerleri çok yapıyormuş ya!6 kişi toplanıyor defalarca, sonuç ne? Yok. Konuşuyorlar öyle.
Nerede icraat?
Depreme yardım etmek yerine toplantı mı yapsalardı? Size de yaranılmaz. Yardım edince adayı açıklamadılar diyorsunuz, adayı açıklasalar şimdi sırası mı deprem varken diyeceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.