Millet İttifakı'nın CB Adayı Kim Olur?

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığı Adayı Kim Olur?

• Oy verenlerin toplamı
    190
  • Anket kapandı .
Karşısında kim aday olursa olsun vereceğiz mecburen.

Daha iyi yönetir bence.

Zaten oy kullanamayacağım ama eğer KK aday olursa onun sadece koltuk sevdası çeken biri olduğunu, vatansever olmadığını düşünmeye başlayacağım ve aileme de desteklememesini önereceğim.

Bayılıyorum böyle genel konuşanlara veya başkasının adına konuşanlara. Zaten ne geldiyse başımıza bu genel konuşmadan başkalarının adına konuşanlardan, karar verenlerden dolayı geldi. Mansur Yavaş aday olmayacağını defalarca belirtti. O yüzden gidip Özdağa verebilirsiniz.

Bende önceden Özdağı düşünüyordum ama şuan tamamen 14 15 yaşında oy bile kullanamayan ergenler tarafından yüceltildiğini düşünüyorum. Oyu çok gibi gözüküyor ama değil. Anketlerde aldığı oy yüzdesi belli. Z kuşağı dediğimiz çoğu oy bile kullanmayan kişiler tarafından yüceltilen bir aday. Zamanın bağnazca muhalefeti savunma zamanı olduğunu düşünüyorum. Bu iktidar her yerde konuştuğunuz gibi değişmeli yerine gelecek partide belli. Aday yüzünden vermeyeceğim diyorsanız bu iktidarla kalıp ağlamaya devam edersiniz.

Kalıplaşmış anti Zafer Partisi argümanlarından. Yok kitlesi 10 yaşmış, yok %0.000031 alacakmış, yok tek vaatleri mülteci göndermekmiş falan. Ne ana muhalefeti ne de iktidarı destekliyorum. Evet, hem iç hem dış politikada güvenmediğim bir adaya oy vermektense kendi istediğim ve güvendiğim bir partiye ve adaya oy vereceğim. Zafer Partisi'nin oy oranlarını görürsünüz 2023'te.

Anti Zafer Partisi mi? Ya kardeşim okuma yazman mı yok? Bende bi kaç ay önce Zafer Partisine oy vereceğim diyordum düşüncem bu yöndeydi. Ama şuan biraz bakınınca çoğunluğu oy bile kullanamayan ufaklıkların yüceltilmesiyle internette bu kadar büyümüş bir parti olduğunu görüyorum en azından artık böyle düşünüyorum. Sosyal Medya harici bir yerde ufaklıkların söz hakkı olmadığı oy anketlerinde aldığı oy %10'u bile geçemiyor. Anti Zafer Partisi argümanınız boşa çıkıyor çünkü bende en az sizin kadar Zaferin kazanmasını istiyorum ama görünen köy kılavuz istemez misali daha fazla açıklama yapmama gerek yok. Ben ana muhalefeti destekleyin demedim zaten. Ama sağda solda iktidara ağlayıp zaten cb olacak partinin kutuplaşmadan dolayı sadece bir diğer seçeneği var. Ana muhalefeti desteklemiyorum derseniz iktidar değişmeyince ağlamanızla kalırsınız.

Kesinlikle haklısınız.
Bende anlamıyorum nereden geldi bu Mansur Yavaş-Ümit Özdağ sevdası.
Mansur Yavaş aday olmayacağını binlerce kez söyledi zaten, bir de Mansur başkan aday olmazsa oy vermem diyen kitle var. Oy vermemeniz iktidarın yararına haberiniz olsun. Şu an CHP'ye ne gelirse oy vermemiz gerekiyor (iktidarı istemiyorsak).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…