Millet İttifakı'nın CB Adayı Kim Olur?

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığı Adayı Kim Olur?

• Oy verenlerin toplamı
    190
  • Anket kapandı .
Hala oy bölünecek diyenler var şaka gibi ya.

Buna mı oy vereceksiniz? Ben de biliyorum malum şahısın karşısına kim gelirse gelsin mecburen ona oy vereceğiz ama bu adama da oy verilmez arkadaşım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu olayların sadece ana muhalefette olduğuna inanman o kadar komik ki.

Hocam birde fark etmeden oyları bölüyorlar. Siz hiç AKP'li olup Zafere oy vereceğim diyeni gördünüz mü? Ben görmedim şahsen ama CHP'li olup artık zafere oy atacağım diyeni çok gördüm. Buda ana muhalefetin oylarının Zafer Partisiyle bölüşmesine ön ayak oluyor. Zafer Partisi oy kazanıyor ama ana muhalefette oy kaybediyor. Bu böyle devam ederse iktidar yine aynı kalacak.
Bunları pek düşünmenin anlamı yok. İktidarın kaybedeceği kesinleştiğinde ağzı kapanmayan muhalefetin milletin sorunlarını dile getirmeyi bırakması ve tam da istediğimiz şeylerden bahseden yeni bir muhalefet partisinin çıkması şans mıdır? Sen ben gibi Erdoğan da, Kılıçdaroğlu da, Özdağ da her şeyi biliyor. Bazıları susuyor bazıları konuşuyor. Aynı olayı MHP'nin muhalefetken aniden U dönüşü yapmasıyla ve dolayısıyla AKP'yi kurtarmasıyla gördük. Pek kafa yormadan istediğiniz kişiye oyunuzu verin.

Bunları pek düşünmenin anlamı yok. İktidarın kaybedeceği kesinleştiğinde ağzı kapanmayan muhalefetin milletin sorunlarını dile getirmeyi bırakması ve tam da istediğimiz şeylerden bahseden yeni bir muhalefet partisinin çıkması şans mıdır? Sen ben gibi Erdoğan da, Kılıçdaroğlu da, Özdağ da her şeyi biliyor. Bazıları susuyor bazıları konuşuyor. Aynı olayı MHP'nin muhalefetken aniden U dönüşü yapmasıyla ve dolayısıyla AKP'yi kurtarmasıyla gördük. Pek kafa yormadan istediğiniz kişiye oyunuzu verin.
Ben şuna verin buna verin demedim sadece mevcut iktidara ağlayıp Zaferin Kazanacağını düşünüp ana muhalefeti yok sayanların komikliğinden bahsettim.

Ben şuna verin buna verin demedim sadece mevcut iktidara ağlayıp Zaferin Kazanacağını düşünüp ana muhalefeti yok sayanların komikliğinden bahsettim.

KK iktidar olunca ülke güllük gülistan olacak değil mi? Yazık sana. KK iktidar olursa değişen hiçbir şey olmayacak. Düzen kaldığı yerden devam edecek.

@378344 Hocam gerçekten ciddi soruyorum. Hani bir art niyetim yok yanlış bir şey söylediysem kusura bakmayın ama siz gerçekten Zaferin kazanacağına inanıyor musunuz? Her mesaja gülücük atmadan mantık çerçevesi içinde kendinizce bir cevap verebilir misiniz?

Mansur Yavaş hariç seçilebilecek birini görmüyorum seçenekler arasında. Onun da CHP'den aday olmaması lazım. Maalesef kürtlerin oyunu alacağız derken teröristlere gereksiz fazla özgüven veriyorlar.

KK iktidar olunca ülke güllük gülistan olacak değil mi? Yazık sana...
Hahaha ben öyle bir şey mi dedim aaaaaa? Zaferin kazanmayacağını söyledim ve Zaferin kazanacağını düşünenlerin komik olduğunu söyledim bu anlamı nereden çıkarttınız? Birde mevcut iktidara ağlayanların ana muhalefeti yok saymasından bahsettim hocam. Ben kimseye gidip şuna oy verin nasıl ana muhalefete oy vermezsin demedim ki yapmayın. Bakın fikirlerinize saygı duyuyorum ne düşünüyorsanız özgürsünüz ama benim söyledikleri mi başka yere çekmeye çalışmayın.

@OSAYİSAMUEL Artık alternatif partilere şans vermenin zamanı geldi. Kazanır yada kazanamaz, en azından safımız belli olur.

KK'nın RTE'den farkı yoktur. Dolayısıyla iktidar olsa bile, düzen kaldığı yerden devam edecek. Hatta daha beter bir düzen bizi bekliyor olacak. Gelen gideni aratır diye bir söz var.

Şu an için en mantıklı kişi Mansur Yavaş'tır. Ne yapıp edip Mansur Yavaş'ın CB adayı olması için elimizden geleni yapmak zorundayız.

Bakın fikirlerinize saygı duyuyorum ne düşünüyorsanız özgürsünüz ama benim söyledikleri mi başka yere çekmeye çalışmayın.

Lafınızı farklı bir yere çeken yok hocam. Ben KK'nın iktidar olmasına karşıyım. İktidar olacak biri varsa o da Mansur Yavaş.

İşte bunu anlamıyorlar. Zafer partisine kötü diyen yok zaten. Sadece ona oy vermenin iktidarın tarafına yararlı olacağından bahsediyoruz. Sonra yok Mansur Başkan olmazsa vermem falan filan. RTE'yi mi istiyorsunuz arkadaşlar? CHP'yi sevmeseniz bile AKP iktidarından daha iyi olacağı kesin.

İktidarı illa ki başka bir yere yollamak için tek bir seçenek olduğunu düşünmüyoruz. ZP'nin bu kadar az oy alabilme ihtimali yok. Seçimin son aşamasında AKP ve CHP kalırsa eğer, aday Kılıçdaroğlu değil ise CHP'ye basarım. Ampul partisini ülkeyi batıya köle edecek, HDPKK'ya taviz verecek bir yönetime tercih ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı