Millet İttifakı'nın CB Adayı Kim Olur?

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığı Adayı Kim Olur?

• Oy verenlerin toplamı
    190
  • Anket kapandı .
Ben seçim olmayacağını düşünüyorum ama olursa aday da Kılıçdaroğlu olacak.

Tam olarak bundan bahsediyorum hocam. Dünyadan bir haber ergenler sadece internette gördüğü oy bile kullanmayan veletlerin yücelttiği partiyi AKP ve CHP kutuplaşmasını kıracak sanıyor hatta kırmış farz ediyor. 15 yaşında olmayan T.C vatandaşlarına sokakta bir röportaj yapılsın daha Zafer Partisinin varlığından bile haberdar olmamış bir sürü kişi çıkar.

@378344 Hocam argümanlarıma sinir olduğunuz için mesajları mı okumadan gülücük atmanıza gerek yok gelin sizde argümanlarınız paylaşın konuşalım. Neden gülücük attınız desem veya bu argümanları çürütün desem konuşamayacaksınız.

Muhalefetin kazanma gibi bir derdi yok ama mevcut iktidarın da bu seçimi artık kazanmaması gerekiyor yoksa Allah muhafaza neler olur düşünmek istemiyorum.

İfadeler: T21

Hocam boş verin anlamıyor bunlar. Şimdi soruyorum herkese bunun AKP fanatikliğinden ne farkı var? 2023'te Zafer Partisine istediğiniz kadar oy verin fakat AKP'yi geçmesi net söylüyorum İMKANSIZ. AKP'ye rakip olacak en iyi parti CHP. Zafer Partisine verdiğiniz oylar boşa çıkacak böylece. 2023 seçimleri için tek çözüm CHP'ye vermek. Eğer yönetimlerini beğenmezseniz işte o zaman Zafer Partisine verirsiniz. Bu seçim için CHP'ye vermek şart. Yorumuma katılmayanlar katılmasın istedikleri partiye versinler. Fakat CHP bile AKP'yi zor geçiyorken Zafer Partisi iktidar olsun hayalleriniz boşa çıkıyor.

Gülücük atmaya devam edin siz. İsterseniz Zafer'e verin isterseniz başka partiye. Artık umurumda değil. Bu millet bu iktidarı hak ediyor. Sonra yine mi AKP iktidar diye yüzlerce konu açarsınız 2023'te.

Hocam birde fark etmeden oyları bölüyorlar. Siz hiç AKP'li olup Zafere oy vereceğim diyeni gördünüz mü? Ben görmedim şahsen ama CHP'li olup artık zafere oy atacağım diyeni çok gördüm. Buda ana muhalefetin oylarının Zafer Partisiyle bölüşmesine ön ayak oluyor. Zafer Partisi oy kazanıyor ama ana muhalefette oy kaybediyor. Bu böyle devam ederse iktidar yine aynı kalacak.

Hahaha ne dedim? Adım gibi biliyorum argümanı çürütecek cevabı yok ya gülücük atıyor yada absürtlüğe vuruyor. Böyle insanları adım soyadım gibi tanıyorum artık.

İşte bunu anlamıyorlar. Zafer partisine kötü diyen yok zaten. Sadece ona oy vermenin iktidarın tarafına yararlı olacağından bahsediyoruz. Sonra yok Mansur Başkan olmazsa vermem falan filan. RTE'yi mi istiyorsunuz arkadaşlar? CHP'yi sevmeseniz bile AKP iktidarından daha iyi olacağı kesin.

Hala oy bölünecek diyenler var şaka gibi ya.

Buna mı oy vereceksiniz? Ben de biliyorum, malum şahısın karşısına kim gelirse gelsin, mecburen başımızdan gitmesi için, ona oy vereceğiz ama bu adama da oy verilmez...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sempatik bir aday gösterecekler Mansur Yavaş gibi. Seçilirse Başbakanlık sistemi gelecek ve Kemal Kılıçdaroğlu kendisi Başbakan olup yönetimi ele alacak diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…