Millet Sosyalleşmeyi Nasıl Başarıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalışmak derken? Spora para lazım zaten.
Belediyenin spor salonu var. Siz kendinizi para yok diye avutmaya çalışıyorsunuz. Spor yapmak isteyen insan her yerde yapar. Belediyenin spor kulübü var yüzme onlara kayıt olun orada sosyal olursun. Ücretsiz.

Kardeşim tabii ki asosyal olmak iyidir diye bir şey demek doğru olmaz, ama benim gibi veya bunu değerlendiren, hatta ve hatta sırf kendi başına bir şeyler yapabilmek için okulunu ve işini bırakan insanlar var. Bunu bir düşünmeni öneririm. İyi olduğun bir sanat/spor dalı veya benzeri bir şey bulursan kendiliğinden geçecektir bu asosyallik denen şey. Yaşlarımız çok yakın mesela ben de açıktan okuyorum 23 yaşındayım, ne kadar çevrem bana asosyal dese de asla onların söylediği gibi olmadım. Ben kendi içimde asosyalliği ''sahte tavırlar sergilememek'' olarak bilirim. Hep hayatımın her anında kafamdakini yaptım çünkü. Maddi meseleye girmek istemiyorum çok zenginimiz de vardır çok zor durumda olanımız da, ama durum ne olursa olsun hayallerine veya yapacak bir şey bulduğunda ona engel olmamalı.

Belediyenin spor salonu var siz kendinizi para yok diye avutmaya çalışıyorsunuz. Spor yapmak isteyen insan her yerde yapar. Belediyenin spor kulübü var yüzme onlara kayıt olun orada sosyal olursun. Ücretsiz.
Bu "kendini avutuyorsun"'cular her konuya entegre olarak geliyor heralde.

Alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz. Her gün aynı şekilde yaptığınız şeyleri not edin. Mesela örneğin çok daha erken bir saatte kalkıp yürüyüşe çıkın. Bunun gibi basit şeyler olabilir. Alışkanlıklarınıza çok bağlı kalmanız sizi konfor alanınızdan çıkmanızı engelliyor olabilir.

@Asosyal Necmi Benim sizle bir derdim yok ve size sadece yardımcı olmaya çalışıyorum. Param yok diyorsunuz belediyenin sporları var hep bir bahane içerisinde gibisiniz beni yanlış anlamayın.

Siz okul işini bir şekilde halletmişsiniz. Benim lise deneyimim berbat geçti bıraktım.

Şimdi açık liseye gidiyorum ama keşke bırakır bırakmaz kaydolsaydım.

Siteden bakıyoruz diyorlarsa buraya girmek yerine dediği sitelere gir.
İŞ-KUR'a git. Haberlere çıkıp çıkıp duruyor. Sanırım kendine orada bir profil oluşturuyorsun ve sana uygun işleri sana listeliyorlar.

Son olarak adını böyle koyacak durumda isen ölene kadar böyle kalırsın muhtemelen.
Asosyal kelimesinin çok güzel bir tanımı yoktur. Topluma aykırı hareket edene bile denebilir. İstediğin zaman sosyal denen duruma girebiliyorsan sorun yok. Parayı kendine bu kadar dert edersen kendini asosyal yapan sen olmuş olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…