Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Okulları açmakta çok kararlıyız

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla Anadolu Medeniyetleri Müzesinde düzenlenen "Telafide Ben de Varım" etkinliğinin ardından basın mensuplarının yüz yüze eğitime ilişkin sorularını yanıtladı.

milli-egitim-bakani-ziya-selcuk-okullari-acmakta-cok-kararliyiz-903707-5.jpg

Covid-19 vaka sayılarındaki artışın yüz yüze eğitime başlama tarihini nasıl etkileyeceğine yönelik soru üzerine Selçuk, okullardaki temizlik ve diğer hazırlıkların son hızla yürütüldüğünü belirtti. Selçuk, yeni eğitim öğretim yılının hazırlıklarını değerlendirmek amacıyla dün 81 ilden Milli Eğitim müdürleriyle toplantı yapıldığına işaret ederek şunları kaydetti:

"Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli. Çocuklarımızın, velilerimizin, öğretmenlerimizin sabrı konusunda gerçekten müteşekkiriz. Okulları açmak noktasında tüm toplumumuzun katkısını bekliyoruz. Biz hazırız ve toplumun sağduyusunun, desteğinin bu konuda hayati bir önem taşıdığının tekrar tekrar vurgusunu yapmak istiyorum. Okulları açmak noktasında çok kararlıyız."

Kaynak: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: ‘Okulları açmakta çok kararlıyız’

Gurbetçiler varken 'işte şöyle düşük vakalar böyle düşük gelin, gelin' gurbetçiler ülkeden çıkar çıkmaz 20k vaka oluyor, üstelik okulları açacaklar 🤔

Açılsın okullar.

okullar açılmasa dahi dershaneler açılacak mı bir bilginiz var mı bu konu hakkında?
Şu an derhsanelerin çoğu para iadesi yapmamak için açık tutuluyor, zorlu kapanma olmadığı sürece açıklar.
Benim bildiğim kadarıyla ilk kapanmalardan sonra Ocak ayına kadar kapanma olursa para iadesi, olmazsa ondan sonra kapanma olsa bile paranızı geri isteyemiyordunuz. Bizim çevremizdekiler geçen dönemi böyle bir işleyişle kapattı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı