Mimarlık için dizüstü bilgisayar önerisi

samet266

Hectopat
Olabilecek en düşük fiyatlı tavsiyelere açığım. AutoCAD, Adobe Photoshop, Illustrator, Sketc Up, 3DS Max gibi yazılımlar kullanılacaktır.
Taşıması kolay hafif bir laptop tercihtir. Pil ömrü de uzun olsun.
Oyun bilgisayarı olmasa iyi olur böyle iş bilgisayarları oluyor ya o türden olsa daha iyi olur.

Bütçenizi belirtmediniz hocam 2000 liraya da var 20.000 liraya da... Ona göre yardımcı olalım yani.
hocam pardon belirteyim 14 000 en fazla ben şu modeli beğenmiştim ama bir kaç yerde kötü yorum görünce işkillendim

Hocam pardon belirteyim 14 000 en fazla ben şu modeli beğenmiştim ama birkaç yerde kötü yorum görünce işkillendim

Aynı fiyata daha iyileri var hocam paranıza yazık etmeyin bekleyin size bulayım ben.
Screenshot_2020-10-06-22-55-54-030_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Aynı fiyata bundan daha iyisini bulamazsınız hocam ( 14 300) . Ha eğer msi istiyorsanız

Screenshot_2020-10-06-22-55-41-498_com.pozitron.hepsiburada.jpg

14. 500 lira

Oyun bilgisayarı olmasın demiş arkadaş.

Bunların ekran kartları daha iyi hocam. Ayrıca bunlarla sadece oyun oynanır diye bir şey yok ki bende msi alpha 15 var o da oyun bilgisayarı ve içinde bir tane bile oyun yok AutoCAD kullanıyorum ve memnunum. Bu arkadaşa macbook da önerebilirim ama.

Aynı fiyata daha iyileri var hocam paranıza yazık etmeyin bekleyin size bulayım ben.
Eki Görüntüle 693381

Aynı fiyata bundan daha iyisini bulamazsınız hocam ( 14 300). Ha eğer MSI istiyorsanız.

Eki Görüntüle 693382

14. 500 lira.

Hocam bunlarda bayağı güzel de daha üniversitelerin açılacağı tam belli değil 2, 6 KG bilgisayarı.
Okullar açılırsa nasıl getirip götüreceğim o yüzden oyun bilgisayarı istemediğimi de belirtmiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı