Minecraft animasyonu yapmak "veletlik" midir?

Veletçe videolar çekmek derken arkadaş sanırım bu tür şeyleri kastetmiş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu çocuklar büyük "yutupır"ları örnek alıyor. Dalga geçmemek lazım.

Size demedim alıntıladığım mesaja dedim. Size de soruyorum neden -1?
Tüh oklar yine bana döndü Konuyu bu şekilde açsanız cevabı seve seve verecektim ama olayı bayağı çarpıtarak açmışsınız. İnsanları bu kadar ciddiye almayın. Oraya -1 yazdım sadece

Oyun neticede güzel bir oyun ancak mükemmel kitlesi sayesinde minecraft velet oyunudur diye bir algı oluştu.

Black plasma studios un ekibine bakmanızı öneririm. Bakalım kaç yaşlarındaymış
Ya yaş felsefesine niye giriyorsun, sen olayı çarpıtıp önümüze ısıtıp sunuyorsun. Sonra haklı göstermeye çalışıyorsun. Sırf bu davranışların yüzünden tilt ediyorsun.

Tüh oklar yine bana döndü konuyu bu şekilde açsanız cevabı seve seve verecektim ama olayı bayağı çarpıtarak açmışsınız. İnsanları bu kadar ciddiye almayın. Oraya -1 yazdım sadece

Tamam. -1 yazdığınızın ben de farkındayım. Zaten orada her oku size çevirmedim. "foruma geldiğimden beri hep oluyordu. Son mesaj beni patlattı" dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…