Minecraft Bedrock Edition'a shader desteği tekrar gelecek mi?

BGSGP

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2021
Mesajlar
1.409
Makaleler
2
Çözümler
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Minecraft Bedrock sürmüne RTX desteği geldi. Eğer sizin RTX 2060 ve ya daha üstü bir ekran kartınız varsa bu konuya direkt bakmayın bile. RTX 2060 ve üstü sahipleri, şuanlık özel dünyalarda RTX shader'i kullanabilir. (bazı texture packlar ile kendi Dünyanız'da da kullanabilirsiniz.) Ama herkes RTX ekran kartına sahip değil. Ve RTX Ekran kartı için gelen RenderDragon grafik sistemi yüzünden RTX ekran kartı sahibi olmayanlar iyisinden kötüsünden shader kullanamayacak. Peki bu ne zaman değişecek? Ne zaman herkes istediği gibi shader kullanabilecek? Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Minecraft bedrock sürmüne RTX desteği geldi. Eğer sizin RTX 2060 veya daha üstü bir ekran kartınız varsa bu konuya direkt bakmayın bile. RTX 2060 ve üstü sahipleri, şu anlık özel dünyalarda RTX Shader'i kullanabilir. (bazı texture packlar ile kendi dünyanız'da da kullanabilirsiniz.) Ama herkes RTX ekran kartına sahip değil. Ve RTX ekran kartı için gelen renderdragon grafik sistemi yüzünden RTX ekran kartı sahibi olmayanlar iyisinden kötüsünden shader kullanamayacak. Peki bu ne zaman değişecek? Ne zaman herkes istediği gibi shader kullanabilecek? Cevaplarınızı bekliyorum.

Bedrock mobil sürümünde kullanılabiliyor aynı mantık ile PC ile de kullanabilirsiniz diye biliyorum. Çünkü artık eskisi gibi değil PC de bulunan bedrock sürümü ile mobilde bulunan bedrock sürümü aynı RTX dışında hatam var ise düzeltebilirsiniz ki bende bilmiyorsam öğreneyim.
 
Java edition'a geçebilirsiniz. Neredeyse hiç kısıtlaması yok, istediğiniz gibi modlanabiliyor ve Optifine ile istediğin Shader'i kullanabiliyorsun.
 
Gelmeyecek. RT desteği sayesinde insanları dolaylı yoldan zorla güçlü ekran kartlarına geçirtip güçlü sistemler sayesinde optimizasyona emek harcamaktan kurtulmak varken neden getirsin?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı