Minecraft Discord sunucusundan dışlanmak

Hocam karşı tarafın yazdığı mesajı gösterseniz iyi olurdu.
Bildiğinize eminim ama yine de söylemek istiyorum, "2 engellenen mesaj" yazan yere basarsanız, karşı tarafın mesajını görebilirsiniz.

Karşı taraf bir şey demedi. Ertesi gün beni de engelledi.
Bende onun troll olduğu için onu engelledim.

Bende onun troll olduğu için onu engelledim.
Demiş işte. 2 mesaj atmış sana. Nasıl dememiş? Gaipten mesajları mı engellemiş Discord? Kendi mesajlarını senden mi saklıyor?
1654536045274.png

Hocam karşı taraf size boş bir mesaj yollayamaz, emoji mi attı?
Hocam harcadığınız zamana değmeyecek kişiler için uğraşmayın, karşı taraftaki insanlar kötü bir şey yapmamış orası ayrı bir şey, o yüzden karşı tarafa kötü insanlar demek saçma olur.

benim toplum imajımı iki paralık mı edecekler? Hepsini engelledim onları!

Hayır normal konuşuyor gibi yaptı. "I can Google Translate if you like" dedi ama herhalde arkadaşlarına fotoğraf atmak için.
Harbi bir git doktora. Şakasız. Dalga geçmek veya aşağılamak için söylemiyorum. Türkçe anlıyor musun diye sorduğun adam, istersen Google Translate kullanabilirim demiş. Niye arkadaşlarına fotoğraf atmak için öyle desin. Atmak istese direkt atar. Discord'da ss alınca bildirim gitmiyor ki.

benim toplum imajımı iki paralık mı edecekler? Hepsini engelledim onları!

Hayır normal konuşuyor gibi yaptı. "I can Google Translate if you like" dedi ama herhalde arkadaşlarına fotoğraf atmak için.
Hocam imajınıza hiç bir şey olmadı, bu insanları gerçek hayatta görmeyeceksiniz, başka sunucuda görme ihtimalinizde az.
Resmi Minecraft sunucusu olsa böyle konuşamazlardı, o yüzden en iyisi bu insanları takmayın.

Harbi bir git doktora. Şakasız. Dalga geçmek veya aşağılamak için söylemiyorum. Türkçe anlıyor musun diye sorduğun adam, istersen Google Translate kullanabilirim demiş. Niye arkadaşlarına fotoğraf atmak için öyle desin. Atmak istese direkt atar. Discord'da SS alınca bildirim gitmiyor ki.

Peki. Sakin olacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı