Minecraft hosting kiralama önerisi

• Konuyu başlatan pc1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 335

pc1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX580 8GB / Ryzen5 3600 / 16x16=32GB RAM / B450M anakart /500GB sata ssd 320GB HDD / 600w 80 psu
Merhaba 3 kişi Survival için xenon işlemcili.
6 GB RAM'li hosting kullanılır mı?
Veya kendim sunucu kurabilir miyim? 32 GB RAM i5 12400F işlemcim var 20 MB download 10 MB upload hızım var. En az 20 chunk falan oynamak istiyoruz.

O kadar fazla Chunk'la oynayacağınız için upload hızın düşük gelebilir ama sistemin ve işlemcin gayet yeterli gibi duruyor. Önce upload hızını denemek için arkadaşlarını sunucuya çağırıp, üçünüzünde chunkları fullemesini ve üç farklı kordinata doğru gitmesini isteyebilirsin. Böylece hem ping testi hem upload testi ile internetin yetiyor mu bir test yapmış olursun.

Eğer internetin yetmiyorsa size vds önerim seçmek istediğiniz oyun sürümüne göre ikiye ayrılıyor. Eğer yeni sürümlerde oynayacaksanız Ryzen 9 işlemcili 3-4 GB RAM almanız yeterli olur. Eğer 1.8 veya 1.12 tarzı sürümlerde oynayacaksan 4 CPU xenon işlemci ve 6 GB RAM size oldukça yetecektir. Şimdiden iyi oyunlar.

O kadar fazla Chunk'la oynayacağınız için upload hızın düşük gelebilir ama sistemin ve işlemcin gayet yeterli gibi duruyor. Önce upload hızını denemek için arkadaşlarını sunucuya çağırıp, üçünüzünde chunkları fullemesini ve üç farklı kordinata doğru gitmesini isteyebilirsin. Böylece hem ping testi hem upload testi ile internetin yetiyor mu bir test yapmış olursun.

Eğer internetin yetmiyorsa size VDS önerim seçmek istediğiniz oyun sürümüne göre ikiye ayrılıyor. Eğer yeni sürümlerde oynayacaksanız Ryzen 9 işlemcili 3-4 GB RAM almanız yeterli olur. Eğer 1.8 veya 1.12 tarzı sürümlerde oynayacaksan 4 CPU xenon işlemci ve 6 GB RAM size oldukça yetecektir. Şimdiden iyi oyunlar.

Hocam download 33 upload 12 geliyonuş peki nasıl kendi sunucumu kurarım filezilleden mi yapıyorduk. Portu ngrok ile açabilirimde

Merhaba 3 kişi Survival için xenon işlemcili.
6 GB RAM'li hosting kullanılır mı?
Veya kendim sunucu kurabilir miyim? 32 GB RAM i5 12400F işlemcim var 20 MB download 10 MB upload hızım var. En az 20 chunk falan oynamak istiyoruz.

İnternet hızınız pek iç açıcı durmuyor, sizin yerinizde olsam direkt sunucu kiralamayı tercih ederim. Çünkü ayda 200tl vermek, bir sürü rezillik çekmekten iyidir.

Saganetwork gibi sitelere bakabilirsiniz. 4 gb ram gayet yeterli.

İnternet hızınız pek iç açıcı durmuyor, sizin yerinizde olsam direkt sunucu kiralamayı tercih ederim. Çünkü ayda 200TL vermek, bir sürü rezillik çekmekten iyidir.

Saganetwork gibi sitelere bakabilirsiniz. 4 GB RAM gayet yeterli.

Hocam çok fazla oynayacağımızı sanmıyorum o yüzden aylık almaktan kaçınmıştım ve bir sorum daha var hosting üyeliğimiz bitince tüm dosyakar siliniyor mu dünyalarımız vs.

Hocam çok fazla oynayacağımızı sanmıyorum o yüzden aylık almaktan kaçınmıştım ve bir sorum daha var hosting üyeliğimiz bitince tüm dosyakar siliniyor mu dünyalarımız vs.

Bütün hostinglerde öyle evet, süren bitmeden önce dosyalarını indirmelisin. Eğer süreni uzatacaksan zaten böyle bir ihtiyacın yok

Bütün hostinglerde öyle evet, süren bitmeden önce dosyalarını indirmelisin. Eğer süreni uzatacaksan zaten böyle bir ihtiyacın yok.

Hocam sunucudan dünyamızı indirince veya upload edince chunklar bozuluyor o yüzden sormuştum.

Bozulmaz ki, birebir indirdiğin sürece sorun yaşamazsın.

Peki.

Sunucudan indirirken bozulmuyordur yüksek ihtimal.
Ben aternosa tek oyunculu dünyamı yüklerken bozuk oluyorduda açılmamış chunklar.

Peki hocam bir şey sorabilir miyim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı