Minecraft Hosting önerisi

ritorr2

Decapat
Daha fazla  
Benim 250, 300 pluginlik bir Minecraft sunucusu yaptım ama arkadaşlarımla oynayamıyorum, magmanode gibi hostinglere bütün dosyaları yüklemeyi denedim ama tek tek yükleniyor, o yüzden sabaha kadar yüklenemez 300 plugin :) Önerebileceğiniz bir hosting veya bir yöntem var mı? Hamachi olmaz bu arada arkadaşlarım yükleyemiyor farklı bir çözüm lazım yani. Teşekkürler. (Sürüm: 1.16.5)

RadminVPN deneyin. Hamachi alternatifidir. Bunun dışında playit.gg sitesi var ngrok'un bedava alternatifi.
Apex Hosting beğeniliyor. Yöntem olarak ngrok ile açmayı denediniz mi?
Teşekkürler önerileriniz için. Eğer olmazsa geri dönüş yaparım hocam

RadminVPN deneyin. Hamachi alternatifidir. Bunun dışında playit.gg sitesi var ngrok'un bedava alternatifi.
Hocam RadminVPN önerisi için öncelikle teşekkürler ama ben bir hosting üzeriden, bir uygulama indirmeden yapmak istiyorum. Bunun için başka hosting önerileriniz varmı?

Apex Hosting beğeniliyor. Yöntem olarak ngrok ile açmayı denediniz mi?
Hocam apex hosting güzel ama ücretli. Eğer ücretsiz bir hosting olursa daha iyi olur benim için. Örneğin ploudos hosting'i

Son düzenleme:
Teşekkürler önerileriniz için. Eğer olmazsa geri dönüş yaparım hocam

Hocam RadminVPN önerisi için öncelikle teşekkürler ama ben bir hosting üzeriden, bir uygulama indirmeden yapmak istiyorum. Bunun için başka hosting önerileriniz varmı?

Hocam apex hosting güzel ama ücretli. Eğer ücretsiz bir hosting olursa daha iyi olur benim için. Örneğin ploudos hosting'i
Fiyatlarını bilmiyorum pek ama özellikle de mod paketleri yapmakta usta olan YouTuber'lar tarafından Nitrado önerilen bir hosting.

Ücretsiz olarak bulmak zor. En iyi seçenek veren freemcserver.net var.

Fiyatlarını bilmiyorum pek ama özellikle de mod paketleri yapmakta usta olan YouTuber'lar tarafından Nitrado önerilen bir hosting.

Ücretsiz olarak bulmak zor. En iyi seçenek veren freemcserver.net var.
Sağolun hocam, hatta size örnek vereyim. Magmanode gibi değilde direkt klasör yüklemelik bir hosting lazım yani tek tek dosya yüklemelik değil. O tarz lazım bana. Magmanode'da bu özellik olmadığı için olmaz diyorum yoksa magmanode çok iyi bir hosting bence.

Sağolun hocam, hatta size örnek vereyim. Magmanode gibi değilde direkt klasör yüklemelik bir hosting lazım yani tek tek dosya yüklemelik değil. O tarz lazım bana. Magmanode'da bu özellik olmadığı için olmaz diyorum yoksa magmanode çok iyi bir hosting bence.
Klasör yükleme vardı hatırladığım kadar. Fakat demek istediğim bedava olarak 300 civarı plugini kaldıracak kaç tane hosting var?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı