Minecraft için hosting önerisi

Selamlar, bu özelliklerin yeteceğini kesinlikle düşünmüyorum. Minecraft'ın son sürümleri bu işlemci modelleriyle oynanabilecek durumda değil. Dolayısıyla, intel core i9 olur, ryzen 9 olur, ryzen 7 olur. Bu tarz bir model tercih edip bunu yapmanızı öneririm.
Hocam minecraft bu özelliklerdeki bilgisayarda çalışmayacak. Serverlarda sadece server.jar çalışır. Bu yüzden zaten grafik kartına da ihtiyaç yok.

Farkındayım hocam. Örnek olarak yazdım zaten. Yine de yazdığınız gibi yüksek işlemcilere de gerek yok.

Olmaz olur mu? Yıllardır bu işlerle uğraşıyorum. Uzun zamandır bu işlemciler ihtiyaç. Xeon işlemciler iş görmez mi? Evet, elbette görecektir. Eğer platinium kullanırsanız neden iş görmesin? 😄

Olmaz olur mu? Yıllardır bu işlerle uğraşıyorum. Uzun zamandır bu işlemciler ihtiyaç. Xeon işlemciler iş görmez mi? Evet, elbette görecektir. Eğer Platinium kullanırsanız neden iş görmesin? 😄

Minecraft sunucuları için bahsettiğiniz işlemcilerin sunucularını çok pahalıya satıyorlar. Profesyonel olmayacaksa veya o kadar bütçe ayıramıyorsa bahsettiği işlemci de gayet işini görür. Tabii bahsettiğiniz işlemciler E5'ten daha iyi fakat insanlar fiyatlara daha çok önem veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı