Minecraft Java vs Bedrock

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi en bilinen iki şeyi söyleyeyim kalanı siz anlarsınız Bedrock'da su altında kapı taktiği işe yaramıyor(olması gereken de bu zaten) ve tekne ile no fall damage taktiği de işe yaramıyor(gerçek hayatta hangisinin gerçek olduğunu tahmin etmek zor değil).

Minecraft şu ankime ait acaba? AAA yoksa Microsoft mu?

Eki Görüntüle 1183147

Ona kalırsa tüm telefonlar sahte bir tek bu orijinal, çünkü şu an kullanılan telefonların atası bu.

Eki Görüntüle 1183150

Ben normal bir şekilde Bedrock daha çok destek alıyor dedim, arkadaş daha buglı dedi ben de cevap verdim. Bedrock daha az buglı olduğunu bilmeyen yok zaten, hatta bir Java vs bedrock konusunda birisi bedrock çok bugsız bu da kötü oluyor diyordu.
Minecraft gerçeklikten uzak bir oyun zaten.

Java çok eski bir dildir (-)
Java Edition daha önce çıktığı için daha çok mod ve server var (+)
Java sanal makine olarak çalışır ve sisteme tam olarak erişemez (-)
Java daha çok oynanır (+)
Format sonrası Java Edition kurulumu daha zahmetlidir (-).
Java Edition daha az optimizedir (-)
Java Edition OpenGL kullanır ve RTX açamaz(-)

UWP çok yeni bir program türüdür (+)
Bedrock Edition da daha az server ve mod var (-)
Bedrock donanıma tam olarak erişir ve sanal makine olarak çalışmaz (+)
Bedrock daha az oynanır (-)
Bedrock cross platform destekler(+)
Bedrock sunucu özellikleri daha gelişmiştir (+)
Format sonrası bedrock kurulumu daha kolaydır (+)
Bedrock Edition daha optimizedir (+)
Bedrock Edition DirectX kullanır RTX açar (+)
Bedrock Edition daha az buglıdır(+)
Bedrock Edition daha çok güncelleme alır(+)
Hocam sırf Java'ya - vermek için çabalamışsınız. Java Edition kurulumu daha zahmetlidir ne demek ya :D

• Beğen
İfadeler: eax
Hocam sırf Java'ya - vermek için çabalamışsınız. Java Edition kurulumu daha zahmetlidir ne demek ya :D

Java için önce Java indireceksiniz (cümle garip oldu ama olsun) sonra Java kuracaksınız sonra Launcher indireceksiniz sonra Launcher kuracaksınız sonra sürüm indireceksiniz üstüne bir de bedrock yakın performans almak için birkaç şey (optfine, sodium vb.) yükleyeceksiniz, uğraş dur. Bedrock için sadece Microsoft Store da indire basın, kendi haline bırakın, o kalanı hallediyor.
Minecraft gerçeklikten uzak bir oyun zaten.

E tamam da tekne ile fall damage yememek ne alaka yani ne mantık bu?
Veya kapı koyunca boğulmamak ne mantık?

Java için önce Java indireceksiniz (cümle garip oldu ama olsun) sonra Java kuracaksınız sonra Launcher indireceksiniz sonra Launcher kuracaksınız sonra sürüm indireceksiniz üstüne bir de bedrock yakın performans almak için birkaç şey (optfine, sodium vb.) yükleyeceksiniz, uğraş dur. Bedrock için sadece Microsoft Store da indire basın, kendi haline bırakın, o kalanı hallediyor.

E tamam da tekne ile fall damage yememek ne alaka yani ne mantık bu?
Veya kapı koyunca boğulmamak ne mantık?
Minecraft'ta mantık aramak ne mantık?

Minecraft'ta mantık aramak ne mantık?
Biraz da olsa olduğunu bilmemek ne mantık?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Nowitzer @373865 arkadaşlar oyun için biraz abartmamış mısınız? İki oyunun da avantajları dezavantajları var. İkisi de güzel ve eşit derecede ilgi gösterilen sürümler. Oyunu kimi sevmez kimi sever bu kadar sert tartışma neden oluyor ki? Ben bedrock oynuyorum bana daha güzel geliyor. Ama Java kötü bir sürüm değil. Sonuçta multiplayer-minigame ve modlar için temel bir sürüm. Benim bedrock oynamamın sebebi ise ben multiplayer fazla oynayan birisi değilim. Mod vb. de kullanmam, RTX kartım var ve bana Java için 250 TL vermek saçma geliyor bedrock 75 TL iken. Ben bunun için aldım bunu oynuyorum. Java orijinali oyunun, bedrock ana sürümü vs. fazla abartmışsınız. Buraya bir fotoğraf bırakıyorum yeterlidir umarım.
195450597_759078624778671_8366539314584590244_n-5608444427.jpg

@Nowitzer @373865 arkadaşlar oyun için biraz abartmamış mısınız? İki oyunun da avantajları dezavantajları var. İkisi de güzel ve eşit derecede ilgi gösterilen sürümler. Oyunu kimi sevmez kimi sever bu kadar sert tartışma neden oluyor ki? Ben bedrock oynuyorum bana daha güzel geliyor. Ama Java kötü bir sürüm değil. Sonuçta multiplayer-minigame ve modlar için temel bir sürüm. Benim bedrock oynamamın sebebi ise ben multiplayer fazla oynayan birisi değilim. Mod vb. de kullanmam, RTX kartım var ve bana Java için 250 TL vermek saçma geliyor bedrock 75 TL iken. Ben bunun için aldım bunu oynuyorum. Java orijinali oyunun, bedrock ana sürümü vs. fazla abartmışsınız. Buraya bir fotoğraf bırakıyorum yeterlidir umarım.
Haklısın. İsteyen istediğini oynar.

Her ikisinin de artılarını, eksilerini saydığım mesaja gelen tepkiler don't liked this.

Java çok eski bir dildir (-)
Java Edition daha önce çıktığı için daha çok mod ve server var (+)
Java sanal makine olarak çalışır ve sisteme tam olarak erişemez (-)
Java daha çok oynanır (+)
Format sonrası Java Edition kurulumu daha zahmetlidir (-).
Java Edition daha az optimizedir (-)
Java Edition OpenGL kullanır ve RTX açamaz(-)

UWP çok yeni bir program türüdür (+)
Bedrock Edition da daha az server ve mod var (-)
Bedrock donanıma tam olarak erişir ve sanal makine olarak çalışmaz (+)
Bedrock daha az oynanır (-)
Bedrock cross platform destekler(+)
Bedrock sunucu özellikleri daha gelişmiştir (+)
Format sonrası bedrock kurulumu daha kolaydır (+)
Bedrock Edition daha optimizedir (+)
Bedrock Edition DirectX kullanır RTX açar (+)
Bedrock Edition daha az buglıdır(+)
Bedrock Edition daha çok güncelleme alır(+)
Haklısın. İsteyen istediğini oynar.

Evet, herkes istediğini oynamalı.

Her ikisinin de artılarını, eksilerini saydığım mesaja gelen tepkiler don't liked this.

Java fanları bedrock oynamayınca onu direkt emülatör MCPE sandıkları ve oyuna bir kez olsun bakıp oynamadıkları için böyle davranıyorlar. Halbuki biraz Minecraft'tan anlayan biri ikisinin de kötü sürümler olmadığını bilir.

Java fanları bedrock oynamayınca onu direkt emülatör MCPE sandıkları ve oyuna bir kez olsun bakıp oynamadıkları için böyle davranıyorlar. Halbuki biraz Minecraft'tan anlayan biri ikisinin de kötü sürümler olmadığını bilir.

Haklısınız hocam hadi zorla ücret ödenmek zorunda olunsa neyse de 90dk deneme süresi var, gir güzel bir Survival 90dk dene.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı