Hocam ekran kartım GTX1060 sistemi zorlar mı?Pack'i araştırın bayağı özelliği var
Hocam ekran kartım GTX1060 sistemi zorlar mı?Pack'i araştırın bayağı özelliği var
O saydıklarınız hiçbir şekilde bedrock kadar iyi yapamaz çünkü en baştan Java zaten ayrı bir sanal makine olarak çalışıyor yani sistem kaynaklarına tam erişimi yok ama bedrock direkt rahatça donanıma erişebiliyor.
Hocam ekran kartım GTX1060 sistemi zorlar mı?
Hocam ekran kartım GTX1060 sistemi zorlar mı?
Ama parayla satın alınmıyor mu onlar?
Bedrock aldığınızda 700 minecoin, 1 texture ve birkaç skin hediye geliyor ayrıca Java alacağınıza minecoin alırsınız.
Eki Görüntüle 1182418
Eki Görüntüle 1182420
Eki Görüntüle 1182421
Bedrock aldığınızda 700 minecoin, 1 texture ve birkaç skin hediye geliyor ayrıca Java alacağınıza minecoin alırsınız.
Eki Görüntüle 1182418
Eki Görüntüle 1182420
Eki Görüntüle 1182421
Minecoin'le falan uğraşacağıma Java'da istediğim her şeyi kurarım.Bedrock aldığınızda 700 minecoin, 1 texture ve birkaç skin hediye geliyor ayrıca Java alacağınıza minecoin alırsınız.
Minecraft'ın tek sıkıntısı Java olması zaten. Bu illetten kurtulursa bu oyunun kimse önünde duramaz.
Göreceli. Fark oluşmayan çok sistem gördüm, özellikle laptoplarda.Hocam OptiFine artık eskidi, Fabric modu olan Sodium daha stabil çalışıyor.
E kurtuldu da ne oldu(bedrock Java ile çalışmıyor)?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.