Minecraft kanser Türk kitlesi

Minecraft multiplayer oynanmaz. Co-op ve Singleplayer oynanır. Nokta.
 
Craftrise'ta çok garip işler dönüyor. Sonoyuncu açıkken bilgisayarımdaki RAM'in 1.5 GB'ını tüketirken Craftrise 3 GB'ını tüketiyor. İkisininde Launcher ayarlarından maximum kullanılabilir RAM miktarını 2 GB olarak ayarladığım halde. Sonoyuncu'daki Rush modu da eskidir ama baş tacıdır.
 
Hypixel sucusuna gir en iyisi orada kanser kitle yok sadece yatağını obsidyen ile kapladığında gerçektenmi noob diyorlar.
 
Vallahi cidden çok haklısınız. Ben de bu aralar oyun oynayasım yoktu, yani çoğu oyundan soğumuştum. Aklıma Minecraft geldi. Oyun oynayacağım zaman Minecraft oynayayım diyorum. Ben de craftrise sunucusuna giriyorum, aynı sizinki gibi bir adama ölüyorum, cevap şu: Ezzzz, off çaktık, noobb. Lan biz burada ölemeyecek miyiz? Hani Gg'yi anladım da, o good Game demek-tabii bu kanser toxic kitle bunun bile anlamını bilmiyorlar-abi ezz ne o zaman, sen birini yendiğinde onu ezmiş mi oluyorsun. Tabi benim Discord'dan konuştuğum arkadaşım bile böyle; adamları Bedwars'ta yeniyoruz, aynı bu: Ezz, off müko maçtı. Hatta maç bitiyor rakip takımdaki arkadaşlarla tekrar karşılaştığımızda ezzzz demeye yine başlıyor. Kendilerini böyle deyince havalı falan mı sanıyorlar. Ekşi sözlük'te.
"doğmaktan başka hiçbir şeyi başaramamış insan"
Diye bir tipleme var ya. Bence onlar öyle bir şey. Oyunda bir adam öldürdü diye kendini bir şey sandığına göre, belli oluyor. Neyse sonuç olarak size sonsuz katılıyorum ve anlıyorum. İnşallah bunların nesli tükenir.

Legendcraft :)

Lctr kapandı be keşke eskisi gibi olsa...
 

Geri
Yukarı