Minecraft konularında korsan algısı

Badlion Client ve Lunar Client dışındaki çoğu Laucher korsandır arkadaşlar. Badlion Client ve Lunar Client'e orijinal Minecraft hesabı olmadan giriş yapamazsınız.

Bunların dışındaki Tlauncher, Rise Client, SonOyuncu Launcher korsan sayılır çünkü oyunu ücretsiz bir şekilde oynamanızı sağlar. Bu launcherlara Orijinal Minecraft hesabı ile giriş yapamazsınız, Launcher'a özel hesap oluşturmanız gerekir. TLauncher hariç, ama o da korsan.

Zaten ortada bir korsan kullanımı varsa moderatörler konuyu onayladıktan hemen sonra kilitliyor, herkesin "Korsana destek yok!" yazıp konuyu kirletmesine gerek var mı sizce? Eğer kilitlenmediyse zaten aşağıdaki gibi bir durum söz konusudur;
Gerekli yardımı sunamayacak herkes yazmış mesela konulara. Oyunun raporu ortada yoktu ve çok kişi gereksiz bir biçimde korsana destek yok dedi. Halbuki ilk sefere özgü korsana yardım mevcut. Sorun çözülmeyecekse gerekli uyarıyı biz yaparız değil mi?

Minecraft Forum'da lisanssız oynamanızı sağlayan launcherlar yasaklıdır. MultiMC bilinen en güvenilir custom launcher. Eğer kullanacaksanız onu kullanabilirsiniz. Ama yok TLauncher yok Titan Launcher gibi şeylerle gelip yardım istemek de bir o kadar absürt yani.
Tam olarak bundan bahsediyorum.

Minecraft hile koruması yok. CS:GO'nun ise var. Sonoyuncu da hileler arttığı için launcher yapıldı.
Dalga mı geçiyorsun? Hile olması oyunu korsan oynayabileceğin anlamına mı geliyor? En çok oyuncusu bulunan Hypixel sunucusu da kendi korsan launcher'ını yapsa ve milyon tane oyuncu bedavaya oynasa nasıl olur?

Badlion Client ve lunar Client dışındaki çoğu laucher korsandır arkadaşlar. Badlion Client ve lunar Client'e orijinal Minecraft hesabı olmadan giriş yapamazsınız.

Bunların dışındaki tlauncher, Rise Client, SonOyuncu Launcher korsan sayılır çünkü oyunu ücretsiz bir şekilde oynamanızı sağlar. Bu Launcher'lara orijinal Minecraft hesabı ile giriş yapamazsınız, Launcher'a özel hesap oluşturmanız gerekir. Tlauncher hariç, ama o da korsan.

Zaten ortada bir korsan kullanımı varsa moderatörler konuyu onayladıktan hemen sonra kilitliyor, herkesin "korsana destek yok!" Yazıp konuyu kirletmesine gerek var mı sizce? Eğer kilitlenmediyse zaten aşağıdaki gibi bir durum söz konusudur;

Hocam Rise Client ve SonOyuncu sadece tek bir sürüme girebiliyor zaten. O da eski bir sürüm.

Tamam işte Sonoyuncu korsan.
Hile için launcher yaptılar. Normalde eskiden premium veya korsan fark etmeksizin giriliyordu. Ve içinde modlar var. Sen singleplayer oyna diye yapılmamış bir launcher. Korsan olduğunu düşünmüyorum.
Kendi dediklerinden emin misin? Sadece meraktan soruyorum.
Hocam Rise Client ve SonOyuncu sadece tek bir sürüme girebiliyor zaten. O da eski bir sürüm.
Eski sürüm yeni sürüm fark eder mi yani? Eski sürüm olduğu için "haa tamam o zaman" mı diyelim?

Oyunu oynamak için para vermen gerekiyor. Sen gidip oyunu ücretsiz bir şekilde oynamana yardımcı olan bir Launcher kullanıyorsun. O zaman ben de Overwatch'da hile var diye korsan Overwatch yayınlayayım, nasıl olur?

Launcher ve korsanı aynı şey olarak görmeyin.
Haklısınız.
Kendi dediklerinden emin misin? Sadece meraktan soruyorum.

Eski sürüm yeni sürüm fark eder mi yani? Eski sürüm olduğu için "haa tamam o zaman" mı diyelim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı