Çözüldü Minecraft mod indirince hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

darkbabba

Hectopat
Bir mod görmüştüm ve indirmeye karar verdim. Ama yine aynı sonuç verdi. Sürekli böyle yapıyor. Artık mod hevesim kalmıyor. Resimde gördüğünüz gibi. Sorun nedir?

Base Profile Screenshot 2023.04.08 - 14.43.18.01.png

Modu CurseForge sitesinden indirdim ama ilk defa böyle yapmıyor. Sürekli bu hatayı veriyor. Moda göre değişiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1.19.3 forgeoptifine direk Launcher'dan indirdim.

Launcher'lere entegre Forge sürümlerini kullanmak yerine elinizle güncel Forge kurup yanında da OptiFine kullanmak yerine rubidium gibi optimizasyon modları kullanmak hem performansınızı arttıracaktır hem de güncel kalacaksınız.

Fakat şuan kullandığınız modlar forge sürümü ve optifine açısından bir sorun yaratmıyor gibi gözüküyor. Eğer sadece şuanda kurduğunuz modlar ile beraber oynayacaksanız dediklerimi pek takmanıza gerek yok :)

İşte size gereken modlar. Direk gerekli sürümü attım Download'a basıp indirmeniz yeterli.

Bu modu indirin ve kurun hata çözülecektir.

Bazı modlar çalışmak için farklı modlara ihtiyaç duyabiliyor. Bu hata mesajında ise better furnaces modunun çalışması için factory API modu gerektiğini söylüyor.

Ek bilgi: Eğer CurseForge masaüstü uygulamasını kullanırsanız bir modu indirdiğinizde gerekli modu da otomatik olarak indirecektir.

Bu modu indirin ve kurun hata çözülecektir.

Bazı modlar çalışmak için farklı modlara ihtiyaç duyabiliyor. Bu hata mesajında ise better furnaces modunun çalışması için factory API modu gerektiğini söylüyor.

Ek bilgi: Eğer CurseForge masaüstü uygulamasını kullanırsanız bir modu indirdiğinizde gerekli modu da otomatik olarak indirecektir.
Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum dosyayı indirdim ama şimdi ne yapmam gerek dosyaya tıklıyorum ekranda hareketlenme olmuyor dosya açılmıyor

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum dosyayı indirdim ama şimdi ne yapmam gerek dosyaya tıklıyorum ekranda hareketlenme olmuyor dosya açılmıyor
Mods klasörüne atacaksınız. Ayrıca her mod farklı yardımcı mod ister. Üstte verdiğim mod konu sahibinin indirmesi gereken mod.

Hocam şu an dışardayım eve geçince yazarım olursa.

Ayrıca modu oynadığınız sürüme uygun ve kullandığınız mod yükleyiciye (Forge'ya da fabric) uygun kurmayı unutmayın.

Hata alırsanız buraya atmaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaya çalışacağım.

Ayrıca modu oynadığınız sürüme uygun ve kullandığınız mod yükleyiciye (Forge'ya da fabric) uygun kurmayı unutmayın.

Hata alırsanız buraya atmaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaya çalışacağım.
Hocam kusura bakmayın unuttum cevap vermeyi sorunu hala yaşıyorum dc verme şansınız varmı acaba? yoksa burdan yazayım.

Hocam kusura bakmayın unuttum cevap vermeyi sorunu hala yaşıyorum DC verme şansınız var mı acaba? Yoksa buradan yazayım.

Forumda özel yardım yapmak yasak. Aldığınız hatayı buraya atabilir misiniz? Yine aynı hatayı mı alıyorsunuz? Eğer aynı hatayı alıyorsanız mods klasörünüzün ekran görüntüsünü atma şansınız var mı?

Ayrıca forumda mesaj gönderirken türkçenize özen göstermeniz gerekmekte. Bir an önce kuralları okumanızı öneriyorum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı