Minecraft oynanır mı?

İlk 30-40 dakika eşya toplamaktan sıkıcı olur ama geri kalan 3-4 saat ev yapma maden tarla vb. yapma çok iyi ama en sonunda her şeyi bitirince gelen o his çok kötü: I

Sıkılırsın diyenler sanırım Minecraft Parodileri izliyor :) Modlu oynarsanız ve sağlam modlar yüklerseniz hiç bırakmadan 10 saat oynarsınız.
İlk 30-40 dakika eşya toplamaktan sıkıcı olur ama geri kalan 3-4 saat ev yapma maden tarla vb. yapma çok iyi ama en sonunda her şeyi bitirince gelen o his çok kötü: I

Minecraft dünyasında bitme diye bir şey yok. Binlerce Build yapabilirsin. Mesela çok geliştiğinde tamamiyle redstone sistemlerinden oluşan bir ev yapabilirsin.

Sıkılırsın diyenler sanırım Minecraft Parodileri izliyor :) Modlu oynarsanız ve sağlam modlar yüklerseniz hiç bırakmadan 10 saat oynarsınız.

Minecraft dünyasında bitme diye bir şey yok. Binlerce Build yapabilirsin. Mesela çok geliştiğinde tamamiyle redstone sistemlerinden oluşan bir ev yapabilirsin.
ben diyorum ki oyundaki herşeyi bitirince gelen o hissi sevmiyorum

modlu minecrafta tabi baya zaman geçirirsin

ben diyorum ki oyundaki herşeyi bitirince gelen o hissi sevmiyorum
Hocam ben de oyun bitmiyor diyorum zaten. Oyun dünyası - ve + olmak üzere 60 milyon blok. İnsanın hilesiz 60 milyonuncu bloğa kadar gidebilmesi neredeyse imkansız. Ve bu alan içine doldurabileceğiniz sistemleri düşünün. Ayrıca bu sistemler 1 defa yapılmıyor, binlerce kez aynı sistemi yapabiliyorsunuz. 100 tane demir farmı yapar AFK bırakırsınız. Ya da bir redstone ev yapıp link kısaltma ile paylaşırsınız ve gelir elde edersiniz.

Arkadaşlar, bayram tatili dolayısıyla arkadaşlarımın bir kısmı köye gitti. Diğerleri de dizi, film izliyor. Benim de canım sıkılıyor. Sizce Minecraft oynanır mı? Tekli oyuncu olarak veya factions sunucusunda oynamayı düşünüyorum. Zaman geçirtir mi?

İstersen tek başına oynamayabilirsin birkaç arkadaş bul istersen bende oynayabilirim.😀

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı