Minecraft oynanır mı?

Tekli oyuncuda kısa süre sonra bayıyor. Tavsiyem RLCraft gibi Modpack'ler kurman.

Tek oyunculuda Modlu Survival, NPC'lerle roleplay çekmek vb. eğlenceli olur.

Ayrıca tek oyunculuda yaratıcı modunda onu bunu kurcalayarak oyunu öğrenip ardından çok oyunculu oynayabilirsiniz.

Hayatımda öğrendiğim ilk indirilebilir PC oyunu Minecraft'tır beni hep eğlendirmiştir çocukken ve halâ da ara sıra oynuyorum ve YouTuber'ların MC roleplaylerini izliyorum.

Minecraft'ta tek başıma en az 500 saatim var diyebilirim. Arkadaşlarla beraber 2000'e doğru

Benim gibi bilgisayarınız kötü ise oynanır.

Oynanır ancak bir hikaye örgüsü olmadığı için özellikle de tek oynuyorsanız sıkılırsınız. Üçüncü parti mod paketlerinde(Java sürümü adına konuşuyorum.) görev kitapları yer aldığı ve birçok mod bulunduğu için uzun süreler sıkılmadan oynayabilirsiniz.

Minecraft öyle bir iki saat oynayıp bırakayım diye bir oyun değil, zaten insanların sıkılmasının sebebi bu, oyun tamamen serbest olduğu için sadece yaptıklarımızla şekilleniyor, bir şeye başlayacakken uzun süreceğini bildiğimiz için çabuk sıkılıyoruz, çünkü zaman hızlı geçtiği için hayatımızın her noktasında, oynadığımız oyunların da hemen oynayıp bitirmek istiyoruz fazla zaman ayırmadan, minecraft ise hayal gücümüzün sınırına bağlı olduğundan neredeyse sonsuza dek sürebiliyor, eğer stres atmak amacıyla ve kafanızda tonlarca şey varsa bence eğlenceli gelecektir.

Tek oyunculu kısmında CurseForge yükle Mod Paketleri ile güzel zamanlar geçirteceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…