Arkadaşlar, bayram tatili dolayısıyla arkadaşlarımın bir kısmı köye gitti. Diğerleri de dizi, film izliyor. Benim de canım sıkılıyor. Sizce Minecraft oynanır mı? Tekli oyuncu olarak veya factions sunucusunda oynamayı düşünüyorum. Zaman geçirtir mi?
Arkadaşlar, bayram tatili dolayısıyla arkadaşlarımın bir kısmı köye gitti. Diğerleri de dizi, film izliyor. Benim de canım sıkılıyor. Sizce Minecraft oynanır mı? Tekli oyuncu olarak veya factions sunucusunda oynamayı düşünüyorum. Zaman geçirtir mi?
Benim 5000 olmuştur rahatMinecraft'ta tek başıma en az 500 saatim var diyebilirim. Arkadaşlarla beraber 2000'e doğru![]()
Tek oyunculu kısmında CurseForge yükle Mod Paketleri ile güzel zamanlar geçirteceğini düşünüyorum.Arkadaşlar, bayram tatili dolayısıyla arkadaşlarımın bir kısmı köye gitti. Diğerleri de dizi, film izliyor. Benim de canım sıkılıyor. Sizce Minecraft oynanır mı? Tekli oyuncu olarak veya factions sunucusunda oynamayı düşünüyorum. Zaman geçirtir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.