Minecraft oynanır mı?

Arkadaşlar, bayram tatili dolayısıyla arkadaşlarımın bir kısmı köye gitti. Diğerleri de dizi, film izliyor. Benim de canım sıkılıyor. Sizce Minecraft oynanır mı? Tekli oyuncu olarak veya factions sunucusunda oynamayı düşünüyorum. Zaman geçirtir mi?

Tekli oyuncuda kısa süre sonra bayıyor. Tavsiyem RLCraft gibi Modpack'ler kurman.

Arkadaşlar, bayram tatili dolayısıyla arkadaşlarımın bir kısmı köye gitti. Diğerleri de dizi, film izliyor. Benim de canım sıkılıyor. Sizce Minecraft oynanır mı? Tekli oyuncu olarak veya factions sunucusunda oynamayı düşünüyorum. Zaman geçirtir mi?

Tek oyunculuda Modlu Survival, NPC'lerle roleplay çekmek vb. eğlenceli olur.

Ayrıca tek oyunculuda yaratıcı modunda onu bunu kurcalayarak oyunu öğrenip ardından çok oyunculu oynayabilirsiniz.

Hayatımda öğrendiğim ilk indirilebilir PC oyunu Minecraft'tır beni hep eğlendirmiştir çocukken ve halâ da ara sıra oynuyorum ve YouTuber'ların MC roleplaylerini izliyorum.

Minecraft'ta tek başıma en az 500 saatim var diyebilirim. Arkadaşlarla beraber 2000'e doğru :p

Oynanır ancak bir hikaye örgüsü olmadığı için özellikle de tek oynuyorsanız sıkılırsınız. Üçüncü parti mod paketlerinde(Java sürümü adına konuşuyorum.) görev kitapları yer aldığı ve birçok mod bulunduğu için uzun süreler sıkılmadan oynayabilirsiniz.

Minecraft öyle bir iki saat oynayıp bırakayım diye bir oyun değil, zaten insanların sıkılmasının sebebi bu, oyun tamamen serbest olduğu için sadece yaptıklarımızla şekilleniyor, bir şeye başlayacakken uzun süreceğini bildiğimiz için çabuk sıkılıyoruz, çünkü zaman hızlı geçtiği için hayatımızın her noktasında, oynadığımız oyunların da hemen oynayıp bitirmek istiyoruz fazla zaman ayırmadan, minecraft ise hayal gücümüzün sınırına bağlı olduğundan neredeyse sonsuza dek sürebiliyor, eğer stres atmak amacıyla ve kafanızda tonlarca şey varsa bence eğlenceli gelecektir.

Tek oyunculu kısmında CurseForge yükle Mod Paketleri ile güzel zamanlar geçirteceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı