Minecraft oynuyor musunuz?

Şuan çolul çocuk dolu. 20 yaşındayım hala oynuyordum, gayet iyi bir oyun :D Ama en fazla 1-2 saat oynuyordum. Zaman geçirmek için genellikle CS:GO ve H1Z1 oynarım. Bazen çok sıkılırdam Mafia 1 gibi oyunlar oynarım :)
Aslında Minecraft eğlenceli bir oyun ama neden p*rno sitelerinde Ninecraft en çok arandığını anlamadım. YouTube konusuna gelirsek küçük kardeşimin izlediği saçma kanallar var. Sürekli yanına ağa diye birini alıp sürekli küfredenler görüyorum. Yani video zaman kaybı gibi bir şey.

Türkiye'de Youtube'u çok güzel özetlemişsin. Tebrik ediyorum. 1.- 4. sınıf arası oynamıştım o da mod pack falan yapıyorduk arkadaşlarla. Onu da bıraktık 2-3 sene önce. 2013'den beri baya CS:GO oynadım ama sanki o da sıkıyor artık. Oyunun oyuncu yaş kitlesi düştükçe sıkıntılar artmaya başlıyor.

Şuan veled dolu 22 yaşındayım hala oynuyordum gayet iyi bir oyun :D Ama en fazla 1-2 saat oynuyordum zaman geçirmek için genellikle CS:GO Ve H1Z1 oynarım bazen çok sıkılırdam Mafia 1 gibi oyunlar oynarım :)
Aslında minecraft eğlenceli bir oyun ama neden p*rno sitelerinde minecraft en çok arandığını anlamadım YouTube konusuna gelirsek küçük kardeşimin izlediği Saçma kanallar var sürekli yanına ağa diye birini alıp sürekli küfredenler görüyorum yani video zaman kaybı gibi birşey.
Kardeşinize bu durumu anlatmanızı öneririm veya tabletine/telefonuna/bilgisayara el koyun. Böyle şeylere alışa alışa onlar gibi olmak isteyecek ve gençliğini çöpe atacak.

Anlatıyorum dinlemiyor onların para için yaptığını felan vs anlatıyorum inanmıyor XXX Ağa yapmaz öyle şey felan diyor daha yası 11 nerden bileceksin diyorum dinlemiyor bari gitse GTA 4-V oynasa bazen CS:GO oynuyor aslında gayet iyi oynuyor veledler gibi küfredmiyor gayet sakince oynuyor şuan rütbesi nova 2 tek keleşten düştü :D
Ama eğer bir daha görürsem izlediğini bir daha oynatmıyacağımı söyledim bakalım ne olacak :D Aslında Minecraft vs oyunlar oynasa ama izlemese gayet iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı