Minecraft Premium hesap satın almak

emrhan1461

Hectopat
Katılım
20 Ekim 2020
Mesajlar
268
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Microsoft Store'a baktım ama 5 6 çeşit var bunlardan hangsini almam gerekiyor, bilgili bir arkadaş linkini bırakabilir mi?
Ve başka sitelerden önermeyin, orijinal yerinden almak istiyorum.
 
Bunu satin alman gerekiyor.

Microsoft Store'daki Bedrock sürümünden bahsettiğini düşünüyorum.

Eğer genelde yayıncıların oynadığı klasik Minecraft'ı istiyorsan bu bağlantıdan gerekli bilgiye sahip olabilirsin. Ama telefon sürümüyle bir nevi aynı olan Windows'tan Bedrock sürümünü almak istiyorsan bu bağlantıdan ya da Microsoft Store üzerinden, ''Minecraft Windows 10 Başlangıç Koleksiyonu'' sürümünü satın alabilirsin.
 
Arkadaşlar bu preminum hesap dedikleri işte bazı serverlar var ona girmek istiyorum sanırım en üstte atılan 25 euro güncelleme de alıyormuş galiba ondan alacağım Steam'den 1 kaç parça bir şey çıkartırım artık haydan gelen huya gider
 
Arkadaşlar bu preminum hesap dedikleri işte bazı serverlar var ona girmek istiyorum sanırım en üstte atılan 25 euro güncelleme de alıyormuş galiba ondan alacağım Steam'den 1 kaç parça bir şey çıkartırım artık haydan gelen huya gider.

Java Edition alın hocam Bedrock Edition'nın multiplayerı bir garip.
 
Hayır hocam oyun aynı oyun fakat çok iyi optimize edildiğinden dolayı düşük profilli cihazlarda kullanılabiliyor. Arkadaşlarla oynama kolaylığı olduğundan dolayı daha iyi duruyor bence Bedrock Edition.
Sonuç olarak aynı sürüm değiller, farklı özellikleri var yoksa iki versiyonunda da Minecraft'tan farklı olarak sadece güncelleme, menü ve ufak oyun içindeki şeyler farklılık gösteriyor. Arkadaşlarla oynama açısından daha iyi dursa da Minecraft Java Edition'u satın alırsa premium gerektiren iyi sunuculara bağlanabilir birde basit sunucu açma platformlarından halledebilir ama sonuç olarak sadece arkadaşlarıyla oynamak için alacaksa arkadaş Bedrock'ta yeterli ama ben olsam Java alırdım.
 

Geri
Yukarı