Minecraft Server açtım Arkadaşlarım Giremiyor

İşletim sistemi
Windows 10

serhanny

Centipat
Minecraft'ta server. Jar üzerinden server açtım ben girebiliyorum hiçbir sıkıntı yok fakat arkadaşlarım giremiyor. Server ekleme yerinde "sunucuya bağlanılamıyor" hatası alıyorlar. Port açtım, güvenlik duvarını kapattım tekrar denedim ama yine işe yaramadı. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• ss3.PNG
    ss3.PNG
    6,3 KB · Görüntüleme: 317
Yerel Kullanıcı yerine ip-adresim.net'teki ip adresini yazınca "Dahili istemci geçersizdir" hatası alıyorum.
O zaman her seyi 192.168 ile baslayan IP adresine cevirin tekrardan ve ip-adresim.net'te bulunan IP adresinizi arkadaslariniza atin. Eger yine giremezlerse sorun buyuk ihtimalle internet saglayicinizdan kaynaklaniyordur.

O zaman her seyi 192.168 ile baslayan IP adresine cevirin tekrardan ve ip-adresim.net'te bulunan IP adresinizi arkadaslariniza atin. Eger yine giremezlerse sorun buyuk ihtimalle internet saglayicinizdan kaynaklaniyordur.
Evet dediğiniz gibi internet sağlayıcısındar kaynaklanıyor olabilir. Şimdi araştırırken CGN diye birşeyle karşılaştım ve bende galiba CGN'deyim. Yardımınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı