Minecraft Single Player FPS düşmesi sorunu

Gxdik

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Minecraft oynamak istiyorum fakat her chunk yüklendiğinde küçük küçük FPS dropları oluyor. Bilgisayara 1 hafta önce format attım ve temizliğini yaptım. Bugün termal macununu değiştirdim fakat hala aynı sorun var. İşlemci sıcaklığım boşta 35-36 derecede geziyor. Bilgisayarımın bileşenleri gayet iyi. Sorun nedir?

Bende de aynı sorun var chunkları küçültmeniz gerekiyor 4 ya da 5 yaparsanız sorun çözülür(Minecraft'ta evinizin yakınlarını gezip chunkları yüklerseniz tekrar chunkı yükseltebilirsiniz.)

Merhaba. Minecraft oynamak istiyorum fakat her chunk yüklendiğinde küçük küçük FPS dropları oluyor. Bilgisayara 1 hafta önce format attım ve temizliğini yaptım. Bugün termal macununu değiştirdim fakat hala aynı sorun var. İşlemci sıcaklığım boşta 35-36 derecede geziyor. Bilgisayarımın bileşenleri gayet iyi. Sorun nedir?

Klasik Minecraft. i9 14900K bile olsa kastırıyor.

Java ise optimizasyon zaten kötü. OptiFine kurmayı deneyin. Bedrock hakkında bilgim yok. Ancak daha stabil olması lazım.

Bende de aynı sorun var chunkları küçültmeniz gerekiyor 4 ya da 5 yaparsanız sorun çözülür(Minecraft'ta evinizin yakınlarını gezip chunkları yüklerseniz tekrar chunkı yükseltebilirsiniz.)
1.19a kadar 12-10 chunk ile oynayabiliyordum 1.20den sonra bişey oldu :(

Java ise optimizasyon zaten kötü. OptiFine kurmayı deneyin. Bedrock hakkında bilgim yok. Ancak daha stabil olması lazım.
Evet javada oynuyorum optifine kurulu. Birazdan sodium modlarını deneyeceğim umarım sorun çözülür.

1.19a kadar 12-10 chunk ile oynayabiliyordum 1.20'den sonra bir şey oldu :(

Evet Java'da oynuyorum OptiFine kurulu. Birazdan sodium modlarını deneyeceğim umarım sorun çözülür.

Optimizasyon hatası var 1.16. 4 (önerim bu 1.19 oynasanızda olur ama bence en iyisi 1.16. 4)oynarsanız kasma hiç olmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı