Minecraft sunucusu oyundan atıyor

AdoQeT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F // Inno3D Twin X2 RTX 4060 // MSI Pro A620M-E DDR5 // Crucial Pro 1x16 GB 6000MHz // AOC 24G4X 23.8" 0.5ms 180Hz
Arkadaşlarım bir sunucu kurmuş, onlar sıkıntısız şekilde oynuyorlar fakat ben giriyorum, hiçbir işlev yapamıyorum. Yürüme işlemi bile yapamıyorum ve 5 saniye sonra bağlantınız kesildi diye tekrar atıyor. Çözüm için yardım eder misiniz?

Crack oyunlara destek verilmediğini bilmiyordum. Kusura bakmayın lütfen :(

denedim yine aynı

aynı sürüm ile giriyorum ama forge olayını anlamadım sunucu spigot 1.14.4 ve ben normal 1.14.4 ile giriyorum
Forge dediğim hani, modlanmış bir version ile girip girmediğiniz konusunda dikkatli olun konusunda hocam.
Eh crack olduğuna göre yardım edemem demek. Korsana teşvikden ceza yemek istemiyorum. 😅
Minecraft korsan sayılmaz...
Arkadaşın ilk konusu olduğu için ceza vermemişler. Bizim yapabileceğimiz tek şey "TLauncher" gibi şeylere destek vermek yerine orjinal oyunu almanızdır.
Minecraft, korsana izin veren bir oyundur. Lütfen ezbere konuşmayın şunu artık. Minecraft korsan sayılmıyor.. Sanki siz hiç kullanmadınız (korsan oyun) şaka gibi...
Hepimiz aynı launcheri kullanıyoruz.reyiz , Türkiye'de ne orjinal Minecraft'ı :D
Bakın bu doğru. Bazı serverler "Premium" oyunculara özeldir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00