Minecraft sunucuyu local hariç açamamak

Başlıkta da belirttiğim gibi sunucumu kurdum kendi internetimden çok rahat girilebiliyor başka bilgisayarla fakat uzaktan başka biri giremiyor ngrok ve port açmayı denedim ve galiba static IP sahibi değilim ondan olabilir mi?

Bir de static ip ücretli mi?

Son düzenleme:
Port yönlendirme + Firewall yapılandırması sayesinde static IP olmadan bağlanabilmemiz lazım. Doğru IP’ye yönlendiriğinize, yönlendirdiğiniz portu bilgisayarın dinlediğine, firewall’ın engel olmadığından emin olun.

Ayrıca modemin Firewall’u da engel olabiliyor onu da kontrol edin.

Başlıkta da belirttiğim gibi sunucumu kurdum kendi internetimden çok rahat girilebiliyor başka bilgisayarla fakat uzaktan başka biri giremiyor ngrok ve port açmayı denedim ve galiba static IP sahibi değilim ondan olabilir mi?

Bir de static ip ücretli mi?
Türknet'de 10TL gibi bir ücreti vardır. ISS'e sormakta fayda var değişiklik gösterebilir.

Türknet'de 10TL gibi bir ücreti vardır. ISS'e sormakta fayda var değişiklik gösterebilir.
Hocam Türk Telekom'u gün içinde arayıp soracağım statik ip ücreti için umarım yüksek bir fiyat vermezler hem web site denemeleri yapmak istiyordum iyi olur.

Port yönlendirme + Firewall yapılandırması sayesinde static IP olmadan bağlanabilmemiz lazım. Doğru IP’ye yönlendiriğinize, yönlendirdiğiniz portu bilgisayarın dinlediğine, firewall’ın engel olmadığından emin olun.

Ayrıca modemin Firewall’u da engel olabiliyor onu da kontrol edin.
Hocam yanlış değilsem statik ip değil ondan olabilir diye düşünüyorum.

Hocam aradım 99TL ücreti var dediler vazgeçtim açıkcası sırf arkadaşımla oyun oynamak için 99TL vermek biraz fazla geldi yalan atmayayım.

Son düzenleme:
Hocam Türk Telekom'u gün içinde arayıp soracağım statik ip ücreti için umarım yüksek bir fiyat vermezler hem web site denemeleri yapmak istiyordum iyi olur.

Hocam yanlış değilsem statik ip değil ondan olabilir diye düşünüyorum.

Hocam aradım 99TL ücreti var dediler vazgeçtim açıkcası sırf arkadaşımla oyun oynamak için 99TL vermek biraz fazla geldi yalan atmayayım.
Olaydan bağımsız modsuz oynuyorsan lise zamanlarımda Athernos diye bir site vardı. Üni okurken de 1 2 kez kullanmıştık. Bi bak oradan aç. Modlu da kuruluyordu da çok kurcalamamıştım.

Keza web çalışmak için DigitalOcean yararlı olabilir.

Hocam öyle siteleri biliyorum fakat yer yer lag giriyor oyun zevki kalmıyor.

Hocam merhaba Athernos'un yaptığı exaraton mudur exoroton mudur öyle bir site vardı Athernos'un daha kaliteli ve paralı versiyonu. RAM ayarını 2 GB'tan 16 GB gibi rakamlara kadar çıkartabilirsiniz. Sizi 5 krediyle başlatıyor. Ve 1 GB RAM saatlik 1 kredi. Sürekli yeni hesap açıp eski serverin datalarını aktarabilirsiniz. Hatta bunu otomatik bir hale de getirebilirsiniz. Veya kredi satın alabilirsiniz. 100 kredi 30 TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı