Minecraft X Launcher virüs değildir

  • Konuyu başlatan efew0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 65
  • Görüntüleme 11B
@Buğra S katılıyorum, sonuçta tartışması burada yapıldı. Pek de uğraşmaya gerek yok, vakit nakittir.
Her seyden once ikna edilemeyecek birine olduguna inaniyorum cunku su anda bir seyleri basarip TLyi dize getirdiklerine inaniyorlar.
Ya benim derdim neredeyse 350 bin kişiyi kandırması ve hala devam etmesi. Bu belki daha kim bilir hangi videosunda yanlış bilgi verdi.
Bilgi ozgurdur hocam, arayan bulur. Biz ugrassak da bir seyi beceremeyecegiz.
 
@Mehmet Kerem Gökcek insanımızın kendi sorunu, araştırmadan bir bilgiyi doğrudan kabul ettikleri sürece her şeye inanır bunlar.
@Buğra S araştırdım, ciddi bir iddia olduğunu düşünmüştüm fakat tamamen asılsız ve boş iddia olduğunun kanısına vardım. Uğraşmaya bile gerek yok.
 
Yuukrp veledi başlığa ifşalıyorum demiş fakat videoda şuanlık birşey yok ama ilerde ne olur bilemeyiz diyor. Kısaca göz korkutma için yapmış videoyu. Zaten videonun ilk 6-7 dakikası da olaydan alakasız şeylerdi.
Arkadas her seyin gaz ve toz bulutu oldugu zamandan baslatmis videoyu. Duzgunce ozet yazsaydi anlardik da ne kanit var ne bir sey, sadece reddit cevirisi.
 
YouTube'da tesadüfen denk geldim o arkadaşın videosuna. Yıllardır kullanılan bir uygulamada virüs olması çok çok az bir ihtimal zaten. Virüs olayı gerçek olsaydı da bunu kötü amaçlı kullanacaklarını düşünmüyorum. Zaten düzgün işleyen, en çok oynanan bir Launcher'in varken neden kendi kendini bitiresin ki?
 
Yuukrp'in kitle sanırım küçük olduğu için hemen inanmış hatta kökten format atalım diyenler var. Cidden anlam veremiyorum. Yuukrp utanmasa millete "Yeni PC Alın" diyecek aşırı bir şekilde abartmış. Sanırım eleman kendisini CharmQuell gibi bir araştırmacı sanıyor. Böyle yapıyorsa çok fazla derecede yanılıyor kendisi.

Ama bende TLegacy ve T-Launcher arasında nasıl bir bağ var onu bilmiyorum.
Belki konu açarım bununla alakalı.

Bence Yuukrp'in tek amacı prim, abone kasmak. Zaten adam videolarındada "PewdiePie ve MrBeast'i geçmemiz için abone olun" filan diye saçma sapan şeyler diyor.

 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı