Minecraft yasaklanması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lykio

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2014
Mesajlar
193
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ne biçim bir ülkede yaşıyorsak mikrofonu gören olay hakkında bilgisi yoksa bile yorum yapıyor. Lan şu haberleri yapan insanlar oturup bir araştırsa olay ne minecraft nasıl bir şey oyunun içeriği nedir diye zaten polemik kalmayacak. Ülkenin başka sorunumu yok bütün ihale bu belkide dünyadaki en masum oyuna kesiliyor. Elinizi vicdanınıza koyun bir bakın bakalım etrafınızda ne oluyor ne bitiyor. Bu durumla ilgili bir şeyler yapılması gerek çünkü hiç bir sucu yokken sadece bir iki tane çok özür dileyerek söylüyorum gerizekalı yüzünden oyun yasaklanma yada sansür yeme olasılığı altında. Haberi sunan spikerler sadece rant elde etmek için gidip bilmeyen insanlara soruyorlar onlarda oyunu GTA serisi zannediyor ve ona göre yorum yapıyorlar.

eurogamer-0tw5pi.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
''Dünyanın en şiddetli oyunu'' diye isim gördüm MC hakkında. Bu insanlar ne güzel yalan söylüyor. Ortada Outlast, Wolfteam , Gta 5 gibi oyunlar varken böyle yaratıcı 3D oyunlara böyle başlık uydurmak insanı güldürüyor açıkçası.
 
Oyunun şiddet içerdiği ve hayvanları oldurerek eşini öldürerek yıldız kazanıldığı öne sürülmüş gercekten çok komik :) Ama yaş sınırı getirilse iyi olur.
 
Zaten bu işi bilenlere sorsalar bu konu gündeme bile gelmezdi.
Sokakta sorunca adamın bildiği 2 oyun var GTA ve C.S 1.6 haliyle bir şeyler sallıyorlar.
Yasaklasalar da en fazla ne olur sunuculara ulaşılmaz. Oyunu toplatacak halleri yok. Bi vpn işi çözer.

Alakasız ama bu gidişle yurt dışında yaşamak şart olacak.
 
@NecRo7 Valla yaşım uygun olsa bir de param olsa gidicem bu ülkeden, artık sınır noktasına geldim.
 
Alakasız ama bu gidişle yurt dışında yaşamak şart olacak.

Inanin yurtdisi sizi beklemiyor. Orda bazi serbestlikler olabilir ama, cok da götürüsü var...

Minecraft yasagi diye birsey olmayacak zannetmiyorum; Teknoseyir "Minecraft Yasagi" ile ilgili aciklayici bir video cekmisti. Tamamen viral haber bence minecraft yasagi.

Sevgiler...
 
Hiçbir şey bilip bilmeden konuşmayın. Ortada yasaklanma falan yok. Toplantı sırasında kişilerden birisi Aile ve sosyal politikalar bakanına " efendim mc diye bir oyun var. Bu oyunda eşinizi öldürerek puan/tecrübe kazanıyorsunuz" diyor. Bunun üzerine Bakan'da "Gerekli incelemeler yapılıp bunun üzerinde değerlendirme yaparız" diyor.
Ülkemizdeki kadına şiddet sayılarına bakarsak bu oyunun adını duymamış birisine bu şekilde anlatırsanız oyunu, sonuçta inceleme başlatılması çok normaldir.
 
Gündemi oyalamaktan başka bir şey değil.
 
Haberciler ne haber yapsak diye şaşırmışlar. Abarttıkça abartıyorlar. O kadar şey varken ülkenin problemi Minecraft oldu :)
 
Bugün yine gördüm bir spiker internet kafede 10 yaşındaki çocuğa soruyor MC oynuyomusun diye çocuk evet diyor. Spiker soruyor tekrar oyunda dövüş savaş ve kan var mı? Evet var diyor.

1. 10 yaşındaki çocuğun internet kafede işi ne ? 12 yaş sınırı var. 2. Eminim hayatında hiç MC oynamamıştır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı