Minecraft'ta 1x1 texturepack nasıl kurulur?

Hocam OptiFine kullanmayı denediniz mi? Gerekli ayarları yaptınız mı?

Bu pek mümkün değil ama dediğim gibi OptiFine yükleyerek gerekli ayarları yaparsanız belki 40FPS alabilirsiniz.

Hocam daha bilgisayara işletim sistemi yüklemedim. Önceki açtığım konudaki arkadaşlar 1x1 texture pack yüklememi istediler. Bende nasıl yükleniyor diye yeni bir konu oluşturdum.

Texture pack FPS arttırmaz. Fabric loader kurup sodium kullanın.

O şekilde 40 FPS alır mıyım?

Hocam daha bilgisayara işletim sistemi yüklemedim. Önceki açtığım konudaki arkadaşlar 1x1 texture pack yüklememi istediler. Bende nasıl yükleniyor diye yeni bir konu oluşturdum.

1x1 texture packle oynayamazsınız hocam. Her şeyi bir kare ve aynı renkte görürsünüz. Oynama daha iyi denilebilecek düzeyde çünkü. OptiFine yükleyin ve gerekli ayarları yapın sonra bakarız FPS'e.

Windows 7 kurun.
Ağır gelmez mi hocam? Bir de bir sorum var. Forumda bir konuda herkes düşük kaliteli texture packler fps arttırır yazmış. Siz niye böyle düşünüyorsunuz?

Kurmanı önermiyorum ben kurmuştum çok kötü oluyor oyun :D
FPS artırmak istiyorsan da şunu söyleyebilirim ki o texture pack FPS artırmıyor :)
Hocam kendi bilgisayarıma kurdum. 300 fps alıyorum. Küçül bir kuzenime vereceğim zaten. Aşırı kötü gözükmüyormuş

Ağır gelmez mi hocam? Bir de bir sorum var. Forumda bir konuda herkes düşük kaliteli texture packler fps arttırır yazmış. Siz niye böyle düşünüyorsunuz?
Çünkü kendim denedim. 32x pack ve 16x pack'in fps farkı yok. Az bir miktarda olsa arttırır ama pc'den pc'ye değişiyor. 1gb ram varsa pc'de minecraft açamazsınız hocam.

Belki bir miktar arttırabilir ama bu Minecraft'ı oynanabilirliliğini bitirir ve karşılığındığı verdiği FPS'in önemi kalmaz. Belki 8x8 pack kurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı