Texture Pack FPS arttırmaz. Fabric Loader kurup Sodium kullanın.Hocam bir öncekiş açtığım konudaki arkadaşlar 1x1 texture pack kurmamı tavsiye etmişlerdi. 2x2 veya 4x4 kursam bir işe yarar mı?
Hocam OptiFine kullanmayı denediniz mi? Gerekli ayarları yaptınız mı?
Bu pek mümkün değil ama dediğim gibi OptiFine yükleyerek gerekli ayarları yaparsanız belki 40FPS alabilirsiniz.
Texture pack FPS arttırmaz. Fabric loader kurup sodium kullanın.
İmkansız. Oyunun açılması bile mucize zaten.Hocam peki 1 GB RAM'li bir bilgisayarda bu oyunu oynamak için ne yapmam lazım? 40 FPS yeter.
Hocam daha bilgisayara işletim sistemi yüklemedim. Önceki açtığım konudaki arkadaşlar 1x1 texture pack yüklememi istediler. Bende nasıl yükleniyor diye yeni bir konu oluşturdum.
Üzgünüm ama 1 GB RAM ile 40 FPS almanızın bir yolu olduğunu sanmıyorum. Şu an kaç alıyorsunuz?O şekilde 40 FPS alır mıyım?
Üzgünüm ama 1 GB RAM ile 40 FPS almanızın bir yolu olduğunu sanmıyorum. Şu an kaç alıyorsunuz?
Windows 7 kurun.Dediğim gibi bilgisayara daha işletim sistemini bile kurmadım. Kurduktan sonra size haber vereyim. Bu arada sadece Minecraft için hangi işletim sistemini önerirsiniz.
Ağır gelmez mi hocam? Bir de bir sorum var. Forumda bir konuda herkes düşük kaliteli texture packler fps arttırır yazmış. Siz niye böyle düşünüyorsunuz?Windows 7 kurun.
Hocam kendi bilgisayarıma kurdum. 300 fps alıyorum. Küçül bir kuzenime vereceğim zaten. Aşırı kötü gözükmüyormuşKurmanı önermiyorum ben kurmuştum çok kötü oluyor oyun
FPS artırmak istiyorsan da şunu söyleyebilirim ki o texture pack FPS artırmıyor![]()
Çünkü kendim denedim. 32x pack ve 16x pack'in fps farkı yok. Az bir miktarda olsa arttırır ama pc'den pc'ye değişiyor. 1gb ram varsa pc'de minecraft açamazsınız hocam.Ağır gelmez mi hocam? Bir de bir sorum var. Forumda bir konuda herkes düşük kaliteli texture packler fps arttırır yazmış. Siz niye böyle düşünüyorsunuz?
Belki bir miktar arttırabilir ama bu Minecraft'ı oynanabilirliliğini bitirir ve karşılığındığı verdiği FPS'in önemi kalmaz. Belki 8x8 pack kurabilirsiniz.Ağır gelmez mi hocam? Bir de bir sorum var. Forumda bir konuda herkes düşük kaliteli texture packler fps arttırır yazmış. Siz niye böyle düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.