Minecraft'ta makro kullanmak ban sebebi mi?

HONDA VTEC 1.6

Hectopat
SonOyuncu'ya da başka serverlere girdiğimde karşıma çok fazla makro çıkıyor hele ki Bedwars'ta bu makro niye anlaşılmıyor? Ya da niye banlamıyorlar bu oyuncuları şu an kadar Minecraft'ta (PvP) makrodan ban yiyen görmedim.

Aslında iyi bir fareniz olursa makro kadar iş yapar. Ben birkaç kere internet kafedeki fare ile oynadım. Oyundaki kişilerin yarısı bana makro kullanıyorsun dedi.

Hocam işte problemde o makro anlaşılması çok zor çünkü herkes jitter Click denilen şeyi yapabilir 13-14 CPS adam kesebilir problem bunları ayırmada makromu değil mi diye.

Aimin güzelse rahat alırsın önlerine blok koyunca ne olduğunu şaşırıyorlar.

Bedwars'ta öyle olmuyor hocam ilk 30'daki adamlar makro kullanıyor.

Hocam işte problemde o makro anlaşılması çok zor çünkü herkes jitter Click denilen şeyi yapabilir 13-14 CPS adam kesebilir problem bunları ayırmada makromu değil mi diye.

Bedwars'ta öyle olmuyor hocam ilk 30'daki adamlar makro kullanıyor.

Siz sıralama kasıyorsunuz galiba ilk 30'un makroları iyi olabilir ama normal oyuncular dandik makrolar kullanıyor.

Yani sonuç olarak TR serverlerinde makro anlaşılmadığı ya da çok zor anlaşıldığı için insanlar çok rahat kullanıyor öyle mi yani sizin dediğinize göre öyle.
Tam tersi. TR serverinde çok rahat anlaşılıyor hocam. EU’da kullananlar da ban yemiyor ama örneğin minemen’de serverdan kickleniyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı