Minecraft'ta MC:SG sunucusu açılmış

Kakuzu

Decapat
Daha fazla  
Selamın aleyküm, Minecraft'ta tekrar bir MC:SG sunucusu açma girişimi var. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Saat 03:04 ve şuan sunucuda 15 kişi var.

1735689860308.png

Gün içinde 30 kişileri görüyor sizce tutar mı?

IP: MCGamer.club

Sunucu ülkesi: Türkiye

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun modunu bilmiyorum fakat gece o saatlarde AFK olmadan oynayan oyuncular mevcut ise ve sunucuda Türk oyuncular vb oynuyorsa çoğunlukla bana sorarsan o sunucu tutar benim de sunucumvar 330 gördüm en fazla 50 AFK hesap ile yani sunucuyu geliştirirsen tutar ama 1.8 kitlesi çok az daha yüksek sürümlere geçiş yapmanı tavsiye ederim reklam ve Event'lerle geliştirdigin şeyler sunucunun gelecegini etkiler bilgine şimdiden başarılar dilerim.

Oyun modunu bilmiyorum fakat gece o saatlarde AFK olmadan oynayan oyuncular mevcut ise ve sunucuda Türk oyuncular vb oynuyorsa çoğunlukla bana sorarsan o sunucu tutar benim de sunucumvar 330 gördüm en fazla 50 AFK hesap ile yani sunucuyu geliştirirsen tutar ama 1.8 kitlesi çok az daha yüksek sürümlere geçiş yapmanı tavsiye ederim reklam ve Event'lerle geliştirdigin şeyler sunucunun gelecegini etkiler bilgine şimdiden başarılar dilerim.
Sunucu bana ait değil. Moderasyon ekibinde yabancı uyruklu kişiler var sunucu sahiplerinden biri Türk ama sunucu hosttu Türkiye'de değil Fransa'da gözüküyor. Oyuncuların hepsi Türk değil 1.8.9 a kadar oynanabiliyor. Saat olarak ise 15 kişiden 4'ü afkydı akşam saatleri 30 lara kadar çıkıyo oyun modu Hunger Games.

Sunucu bana ait değil. Moderasyon ekibinde yabancı uyruklu kişiler var sunucu sahiplerinden biri Türk ama sunucu hosttu Türkiye'de değil Fransa'da gözüküyor. Oyuncuların hepsi Türk değil 1.8.9'a kadar oynanabiliyor. Saat olarak ise 15 kişiden 4'ü afkydı akşam saatleri 30'lara kadar çıkıyor oyun modu hunger Games.

Oyun modu gerçekten eski bir mod çok fazla kitleye çıkamayabilirsiniz o mod ile bir de Türk yabancı karışık olması sunucuda kargaşaya sebep olabilir yeni sürümlere geçiş yapmak daha işinize gelebilir sunucunun hosttu derken VDS'den bahsediyorsanız eğer Fransa'da olması bir şey degiştirmicekdir yurt dışında olan VDS'lerde ms farkı vb daha düşük oluyor 30'lara çıkması gayet hoş ama güzel bir kitle için güzel bir de reklam yapmanız lazım gayet hoş.

Oyun modu gerçekten eski bir mod çok fazla kitleye çıkamayabilirsiniz o mod ile bir de Türk yabancı karışık olması sunucuda kargaşaya sebep olabilir yeni sürümlere geçiş yapmak daha işinize gelebilir sunucunun hosttu derken VDS'den bahsediyorsanız eğer Fransa'da olması bir şey degiştirmicekdir yurt dışında olan VDS'lerde ms farkı vb daha düşük oluyor 30'lara çıkması gayet hoş ama güzel bir kitle için güzel bir de reklam yapmanız lazım gayet hoş.
Sunucu hala benim değil sadece insanların ne düşündüğünü merak ettim. Kargaşa olarakta mod ekipleri kalabalık ve yabancı uyruklu insanlar var herhalde sorun çıkarmaz diye düşünmüşlerdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı