Minecraft'ta nasıl güzel ev yapabilirim?

Bloklara hakim olmalısın, etkilemek için redstone kullanabilmelisin. Bir de üşenmeyeceksin.

Aklımda çok tasarım var ama üşeniyorum ben mesela.
 
Hocam en basitinden kendi evinizi örnek, alın ya da yapısını bildiğiniz bir şeyi, o şekilde gerekli blokları kullanarak güzel bir şeyler çıkarırsınız.
 
Bloklara hakim olmalısın, etkilemek için redstone kullanabilmelisin. Bir de üşenmeyeceksin.

Aklımda çok tasarım var ama üşeniyorum ben mesela.

Ben redstone god gibi bir şeyydim ama redstone bıraktım çünkü o köylüler sınırlı şekilde satıyor redstone yoksa ben çeşitli işler yaptım benim basenin %60 redstone.
%10 sandık %30 Build redstone evlerin haritaları inceledim ve öğrendim.
 
Adamlara bakiyorum Viking, Hobbit evler yapiyorlar. Cidden hayran kalıyorum, nasıl bu kadar iyi yapiyorlar? Video izlememe rağmen iyi yapılar yapamiyorum. Tasarım olarak nasıl geliştirebilirim kendi mi?
Minecraft tasarım kitabı alabilirsin. Veya build battle oyunları oynayarak kendini geliştirebilirsin.
 
İlk seferde bahsettiğin gibi güzel ev yapamayabilirsin. Ama yaptıkça gelişirsin. İlkten kolay ve basit evlerden başla, sonra daha da zorlaştır kendini.
 
Adamlara bakiyorum viking, Hobbit evler yapiyorlar. Cidden hayran kalıyorum, nasıl bu kadar iyi yapiyorlar? Video izlememe rağmen iyi yapılar yapamiyorum. Tasarım olarak nasıl geliştirebilirim kendi mi?

Benim Buildim gerçekten çok ama çok iyidir sana verebileceğim tavsiye oradan buradan videolar izlemen değil detaylara önem verip farklı tasarımlar deneyerek yapı yapmandır örneğin blokları farklı noktalara koyarak ya da gerçek mimarilerden esinlenerek tecrübe kazanarak yapacaksın.
 
Creative serverlara girip ilham arayın ya da yahu ben nasıl evde yaşardım diyerek başlayın ama detaylı düşünerek.

Tabii direk olmayacak yapa yapa düzelte düzelte temiz bir builder olursun.
 
Hocalarım her şeyi denememe rağmen yapamiyorum görüntüyü evin ilk temellerini duvarları falan yapamiyorum :(
Hocam herkes güzel ev yapacak diye bir şey yok. Ama size önerim ev yapımında matematik kullanmanız olacaktır; mesela iki farklı duvar yapacaksınız, duvarlardaki yatay blok dizilimi birbirinin ortak katı kadar kullanabilirsiniz. Yapılarınızda merdiven, basamak gibi şeyleri de kullanarak estetik görünmesini sağlayabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı