Mini ITX kasa önerisi

  • Konuyu başlatan razi3l
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 5.216
Bütçe
11111

razi3l

Femtopat
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçe sınırım yok.



240mm ML240L model sıvı soğutmam var.
Standart boyutta gamemax 800W 80+ güç kaynağım var.
Ekran kartı EVGA 1080 Ti SC2 Black Edition.
Anakartım ASUS TUF B360 PLUS Micro ATX fakat mini ITX Z390 almayı düşünüyorum. Şu modeli Gigabyte Z390 I AORUS PRO WIFI Z390 I AORUS PRO WIFI: Amazon.com.tr overclock da yapabilmek adına.

Kasa için önerilerinizi bekliyorum.
 
Taşıma amaçlı ne önerebilirsiniz ekran kartımı koyabileceğim, sıvı soğutmayı değiştirebilirim.
 
@nuwwanda Corsair 380T kasasını gördümde o kadar eski bir kasaya +1000 civarı para istiyorlar vermem yani @MisafirTerliği34 azza mini Z çok uzun bir kasa şu an için kafamdaki sizin öneriniz kasa sayesinde SilverStone Raven @BerkayZ87evet Atomic'den vazgeçtim araştırdıktan sonra gerçekten büyük bana taşıyabileceğim boyutlarda bir kasa lazım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı