Minibüste zorbalığa uğradım

Celarus

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, bugün öğleden sonra okula gitmek için minibüse bindim. Yağmur yağdığı için herkes minibüse akın etmişti. Terminalden bindiğimden dolayı en önde oturuyordum. Minibüs oldukça kalabalıklaşmıştı. İçeri 60 yaşlarında bir adam bindi ve şoför, bana yer vermemi söyledi. "yer versene şu adama, gençlik bitmiş" dedi. Ben de ona yer vermek istemediğimi söyledim. Beni zorla minibüsden indirdi yağmurlu havada insanların önünde rencide ederek, bu adamı nereye şikayet edebilirim?

Arkadaşlar, bugün öğleden sonra okula gitmek için minibüse bindim. Yağmur yağdığı için herkes minibüse akın etmişti. Terminalden bindiğimden dolayı en önde oturuyordum. Minibüs oldukça kalabalıklaşmıştı. İçeri 60 yaşlarında bir adam bindi ve şoför, bana yer vermemi söyledi. "yer versene şu adama, gençlik bitmiş" dedi. Ben de ona yer vermek istemediğimi söyledim. Beni zorla minibüsden indirdi yağmurlu havada insanların önünde rencide ederek, bu adamı nereye şikayet edebilirim?
Gerçekten toplumda (Özellikle bizim toplumumuzda) toplu taşımada yaşlı birine yer vermeyerek haklı çıkabileceğini mi düşündün? Eğer adam paranı geri vermediyse belki şikayet edebilirsin onun dışında bir hakkın olmayacak.

Gerçekten toplumda (özellikle bizim toplumumuzda) toplu taşımada yaşlı birine yer vermeyerek haklı çıkabileceğini mi düşündün? Eğer adam paranı geri vermediyse belki şikayet edebilirsin onun dışında bir hakkın olmayacak.

Vermek istemiyorum dostum bu şoför veya topluma kalmış bir şey değil haksız olduğum bir taraf olduğunu düşünmüyorum. Yaşlılara yer verilecek diye bir kural mı var :D?

Hocam ALO 123 veya minibüsçüler odasına şikayet edebilirsiniz detayları biliyorsanız. Bu yaptığı gerçekten çok yanlış bence.
Gerçekten toplumda (Özellikle bizim toplumumuzda) toplu taşımada yaşlı birine yer vermeyerek haklı çıkabileceğini mi düşündün? Eğer adam paranı geri vermediyse belki şikayet edebilirsin onun dışında bir hakkın olmayacak.
Vermek zorunda değil? Vermediği için azar yediğini geçtim indirmesi sence doğru bir davranış mı? Çok yorucu bir günün ardından aynısı başına gelirse anlarsın.

Vermek istemiyorum dostum bu şoför veya topluma kalmış bir şey değil haksız olduğum bir taraf olduğunu düşünmüyorum.
Evet yer vermeyebilirsin buna hakkın var fakat toplumda böyle bir şey yapmak pek mantıklı değil. Linç yiyebilirsin hatta senin dediğin gibi dolmuştan atılabilirsin de. Ben eper yorgunsam yer vermemek için eğer varsa en arkaya geçiyorum.

Son düzenleme:
Hocam alo 123 veya minibüsçüler odasına şikayet edebilirsiniz detayları biliyorsanız. Bu yaptığı gerçekten çok yanlış bence.

Vermek zorunda değil? Vermediği için azar yediğini geçtim indirmesi sence doğru bir davranış mı? Çok yorucu bir günün ardından aynısı başına gelirse anlarsın.

Tamamdır teşekkür ederim hocam bir de şoförü savunuyor adam halen fazlasıyla rezil.

Hocam ALO 123 veya minibüsçüler odasına şikayet edebilirsiniz detayları biliyorsanız. Bu yaptığı gerçekten çok yanlış bence.

Dostum vermeyebilir ama toplumda böyle bir şey yaparsan tepki alırsın ki kendim de yaşadım. Bu kadar basit.

Evet yer vermeyebilirsin buna hakkın var fakat toplumda böyle bir şey yapmak pek mantıklı değil. Linç yiyebilirsin hatta senin dediğin gibi dolmuştan atılabilirsin de. Ben yer vermemek için eğer varsa en arkaya geçiyorum.

Yer vermemek için en arkaya geçmek yerine en öne geçip hakkımı neden savun mıyım?

Dostum vermeyebilir ama toplumda böyle bir şey yaparsan tepki alırsın ki kendim de yaşadım. Bu kadar basit.

Toplum umurumda değil açıkçası ayrıca toplum bir şey demedi bana, şoför zorla indirdi.

Yer vermemek için en arkaya geçmek yerine en öne geçip hakkımı neden savun mıyım?
Savun o zaman bakalım ne olacak ben de merak ediyorum. Lütfen buraya güncellemeleri takip edebilmemiz için olanları yaz. Bu arada yukarıda dediklerimi daha önce yaşadığımdan söylüyorum.

Savun o zaman bakalım ne olacak ben de merak ediyorum. Lütfen buraya güncellemeleri takip edebilmemiz için olanları yaz. Bu arada yukarıda dediklerimi daha önce yaşadığımdan söylüyorum.

Görelim bakalım, konuya güncellemeleri atacağım hem seni de önden kaldırılmamak için arkada oturma durumunu hallederiz, biraz daha kendini toplayıp öne oturursun belki 😂.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı