Zorbalığa uğruyorum

Bak gidecen korkma ama git o çocukla git adam gibi konuş ben yapmadım de bir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Git o kişiyle konuş ben yapmadım flan de.

Hocam zaten defalarca dedim ama laftan pek anlamayan insanlar bilirsiniz it serseri tipler yani bir daha olmasın diyerek kapattılar konuyu lakin bunların tekrardan bir şeyler yapmasından korkuyorum olayın başlangıcında da ben bir şey yapmadım başta yapan sonradan niye yapmasın.

Kanka yapabileceğim bir şey yok ama konuyu açma boş ver. Açarlarsa kavga flan çıkarsa kaç. Kimsen falan yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ama dediğim gibi çevresi geniş ve bizim okuldan da arkadaşları var yani ayrıca bu çıkışa gelme mevzusu da var işin içinde bu da gelebilir başıma.
Hocam sakin olun, düşündüğünüz kadar büyük bir olay değil. Hangi okulda okuduğunuzu bilmiyorum ama ortaokul ise gram korku, panik içinizde olmasın lise ise dediğiniz gibi çıkışa çağrılırsanız yanınıza öğretmen alın öyle gidin. Onun dışında kimse kimsenin tetikçisi değil ve okuduğunuz lise nitelikli bir lise ise kimse arkadaşı dedi diye birisine saldırmaz ancak tehtid eder. Tehtid edilirseniz eğer ailenize bu durumu söyleyin ve okula beraber gidip müdür ya da müdür yardımcısıyla görüşün.

Hocam sakin olun, düşündüğünüz kadar büyük bir olay değil. Hangi okulda okuduğunuzu bilmiyorum ama ortaokul ise gram korku, panik içinizde olmasın lise ise dediğiniz gibi çıkışa çağrılırsanız yanınıza öğretmen alın öyle gidin. Onun dışında kimse kimsenin tetikçisi değil ve okuduğunuz lise nitelikli bir lise ise kimse arkadaşı dedi diye birisine saldırmaz ancak tehdit eder. Tehdit edilirseniz eğer ailenize bu durumu söyleyin ve okula beraber gidip müdür ya da müdür yardımcısıyla görüşün.

Anadolu lisesindeyim hocam bu arkadaş endüstride.

Bana da asasosyal lakabı taktılar oyun oynadığım için sevdiğim kız tarafından bir gay bana aşık olduğu için gay diye zorbalandım.

Hiçbir şey anlamadım cümlenden.

Oyun oynadığım için bazı kişiler tarafından zorbalığa uğruyorum onun dışında daha 3 gün önce bir gay önceden bana aşık olduğu için gay diye zorbalıyorlardı sevdiğim bir kız var aslında onunda beni sevdiğine emindim ama yakın zamanda kızın yakın arkadaşlarından biri bu çocuk gay falan dedi ve beni zorbalamaya başladılar.

Oyun oynadığım için bazı kişiler tarafından zorbalığa uğruyorum onun dışında daha 3 gün önce bir gay önceden bana aşık olduğu için gay diye zorbalıyorlardı sevdiğim bir kız var aslında onunda beni sevdiğine emindim ama yakın zamanda kızın yakın arkadaşlarından biri bu çocuk gay falan dedi ve beni zorbalamaya başladılar.
Kaç yaşındasın? Lise ortamı sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı