Çözüldü Mining ekran kartı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@Lyrinx, mining ekran kartı nedir anlatır mısın?

Üstünde Bitcoin madenciliği yapılmış ekran kartı demek. 1 hafta yapılmış mining ekran kartı 1.5 yıllık normal kullanıma eşit. 2. El uzak durulması gereken ekran kartları.

Çözüm
@Lyrinx, mining ekran kartı nedir anlatır mısın?
İki cevabı var:
  • Dijital madencilik için üretilen, görüntü çıkışı olmayan ekran kartları.
  • Oyun amaçlı üretilip dijital madencilikte (Ethereum vb.) kullanılan ekran kartları. Aşırı yoğun kullanıldığı için önerilmez.

NVIDIA kartların görüntü çıkışı olmazken, AMD'de ise sadece DVI oluyor. Tabii ana akım ekran kartı ile madencilik yapılmaz diye bir şey yok.
Birisi 1 hafta mining 1.5 yıl kullanıma eşit demiş ama bana biraz abartı gibi geldi.

Aslında fazla abartı değil. 1 hafta boyunca hiç aralık olmadan tam yükte çalışıyor. 1.5 yıl biraz fazla olsa da 3 ay kullanımına eşit olur bence.
Yabancı bir kanaldan testini izlemiştim. Orda adamın hesaplarında 1 hafta kullanımda 16 ay çıkıyodu 1.5 yıla yuvarladım.

168 saat. Günde 6 saat kullansanız 28 güne denk geliyor. Tam güçte çalıştığını düşünsek, hız aşırtma falan yapıldığını düşünsek maksimumum iki ay derim.

Artı -2 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…