Mining için Radeon VII vs RTX 3080

MTurkmn

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, hali hazırda Vega 56 kartım var. Yavaştan yavaştan mining kazıyorum. Arkadaşım Gigabyte RTX 3080 aldı mining için. Konu açılınca Vega 56-64'ün bir üstü olsa düşünürüm dedim. Bana Radeon VII var bir üstü dedi. Bakarken gördüm. Gerçekten özellikler vs. efsane bir karta benziyor. Oyun FPS karşılaştırmalarında RTX baya önde gibi bu tarz videolar ne denli doğru veya aldatmaca tam emin olamadım. Çünkü kağıt üzerinde hemen hemen tüm veriler birbirlerine çok yakın.

Sizce hem oyun, hem de mining için hangi kart alınabilir, alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, hali hazırda Vega 56 kartım var. Yavaştan yavaştan mining kazıyorum. Arkadaşım Gigabyte RTX 3080 aldı mining için. Konu açılınca Vega 56-64'ün bir üstü olsa düşünürüm dedim. Bana Radeon VII var bir üstü dedi. Bakarken gördüm. Gerçekten özellikler vs. efsane bir karta benziyor. Oyun FPS karşılaştırmalarında RTX baya önde gibi bu tarz videolar ne denli doğru veya aldatmaca tam emin olamadım. Çünkü kağıt üzerinde hemen hemen tüm veriler birbirlerine çok yakın.

Sizce hem oyun, hem de mining için hangi kart alınabilir, alınır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı