Mining konuları açılmasın!

Arabanın 10 dolara çıkmasına sebep olduğu için. Normal kullanıcının aksine çok fazla kart aldığı için. Aslında ben öyle nefret etmiyorum minigcilerden falan sadece piyasanın haline üzülüyorum.
Eki Görüntüle 1002107
Yani doğru mu anlıyorum, parası olup canı istediği kadar alamayacak mı bu adam?

Kime ne?

Onun yerine üreticiye daha çok yapması için baskı kurmak daha mantıklı değil mi?
 
Çok saçma olur. Çalmıyorlar bir şey yapmıyorlar. Kendi paraları ile kart alıyorlar. Kendi paraları ile aldıktan sonra istediklerini yapabilirler. Buna karışmaya hakkınız yok. Mining yasal bir şey. Yasal olmayan bir tarafı olsa anlarım ama yasal.
 
Bir anda mining yerine oyun furyası çıksa ve herkes ekran kartı alsaydı da aynı şeyi diyecektiniz. Sorun miningte değil boşuna yapanlara da kinlenmeyin. Miningin altına yatırım yapmaktan farkı yok.
 
Alması illegal değil. İstediği kadar alabilir.

Yani doğru mu anlıyorum, parası olup canı istediği kadar alamayacak mı bu adam?

Kime ne?

Onun yerine üreticiye daha çok yapması için baskı kurmak daha mantıklı değil mi?

Hocam bir şey demiyorum parası varsa istediği kadar alır ama dediğim gibi piyasanın haline üzülüyorum sadece.
 
Bence de ekran kartlarını oyun için kullanan insanların konuları açılmamalı. Miningcilerin elinden alabilecekleri fazladan ekran kartlarını alıyorsunuz. Birinde konu ekmek parası birinde eğlence. Hodri meydan.

Biz 1 ekran kartı alırken, siz 10-15 tane alıp evinizi Santral'e çeviriyorsunuz bir düşünün isterseniz, Mining'le ekmek parası çıkarmak isteyenler ... alır. :)
 
Bence mining için ayrı kartlar üretilsin normal kartlara yazılımsal şifreleme gibi bir şey getirilsin böylece bu sorun çözülmüş olur.

Mining için üretilen ekran kartları satılmaz. Eğer alan kişinin işi biterse mining özel bir ekran kartı olduğu için kimsenin 2. el olarak alacağını sanmıyorum. Yazılımsal şifreleme dediğiniz olay da çok fazla korumuyor.
 

Geri
Yukarı