Mining yapılmış ekran kartı alınır mı?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartı arayışındayım ve RX 6400, RX 6500 XT veya ikinci elden RX 570 & 580 modellerini düşünüyorum. RX 6*** serisine video kaydı alınmadığı için pek sıcak bakmamaya başladım. Sarı siteden Param Güvende ile RX 570 ve RX 580 modellerini araştırıyorum 2000-2500 arası bana uygun 4 GB kartlar var. Ben mining yapılmamıştır yazanı alacağım. Ama diyelim ki mining yapılmış, sıkıntı çıkar mı? RX 5** serisinde video kaydı alınabiliyor mu?

Yanlış bilgi
Mining yapılan kartlar yorulmuş kartlardır. Yani vereceği performansın yaklaşık 1/5'ini verir. Eğer overclock yaparak mining yapmışlarsa bu sayı 1/10 hatta daha üstü olabilir. Alırken benchmark testlerine sokup buraya test sonuçlarını atın inceleyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mining yapılan kartlar yorulmuş kartlardır. Yani vereceği performansın 1/5'ini verir. Eğer overclock yaparak mining yapmışlarsa bu sayı 1/10 hatta daha üstü olabilir. Alırken benchmark testlerine sokup buraya test sonuçlarını atın inceleyelim.

Saçmalamışsınız, 1/5'ini verir ne alaka? Sadece sıcaklıklar biraz daha fazla olur ki onun sebebi termal pedlerin işlevini yitirmiş olmasıdır. Ve miningde OC yapmak kartın iyiliğinedir kötülüğüne değil.

Mining yapılan kartlar yorulmuş kartlardır. Yani vereceği performansın 1/5'ini verir. Eğer overclock yaparak mining yapmışlarsa bu sayı 1/10 hatta daha üstü olabilir. Alırken benchmark testlerine sokup buraya test sonuçlarını atın inceleyelim.
Mining yapılmış, ısınmamış kartlarla sıfır alınmış kartların performans farkını atar mısınız?

Yanlış bilgi verme millete öyle birşey yok kart yorgun olur ama 1/5 performansı vermez.

Saçmalamışsınız, 1/5'ini verir ne alaka? Sadece sıcaklıklar biraz daha fazla olur ki onun sebebi termal pedlerin işlevini yitirmiş olmasıdır. Ve miningde OC yapmak kartın iyiliğinedir kötülüğüne değil.

Yaklaşık olarak 1/5'ini verir dedim. Bütün gün aktif olarak ağır yükte çalışan kart zamanla yorulur ve performansını kaybetmeye başlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı