Mining yapılmış RX580 alınır mı?

Mining ne oluyor?
Ekran kartının 7/24 %100 yükte çalışmasıyla bulmacaya benzetebileceğimiz zorlu denklemlerin çözülmesidir en basit tabirle. Yapanlarda karşılığında para kazanıyorlar. Fakat 2019'dan itibaren artık giden elektriğin bile bedelini karşılayamadığı için bitti miningcilik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de İzmirden 580 8gb bakıyoru ve 900 tlye tonlarca ilan var 750 tlye indirtebilirsiniz bence letgoya ve facebook a da bakmayı ihmal etmeyin.

Hocam neredeseniz?
E alayım ben sizden.
İstanbuldayım, yükseltmek için satıyordum fakat biraz ertelemem gerekti maddurumlardan dolayı. 3 gündür satmaya çalışıyorum, Letgo'ya yükliyim dedim. Birisi 600tl olur mu diyor, fotoğrafını attım arka plakasını ve kutusunu filan adam bana kutusu var mı diye soruyor, satacaksanız ordan satmayın bence. :)

İstanbuldayım, yükseltmek için satıyordum fakat biraz ertelemem gerekti maddurumlardan dolayı. 3 gündür satmaya çalışıyorum, Letgo'ya yükliyim dedim. Birisi 600tl olur mu diyor, fotoğrafını attım arka plakasını ve kutusunu filan adam bana kutusu var mı diye soruyor, satacaksanız ordan satmayın bence. :)
e nereye bakacağız ben izmirdeyim sahibindene giriyorum 1 tane ilan var çevremde o da 2019dan kalma :D

e nereye bakacağız ben izmirdeyim sahibindene giriyorum 1 tane ilan var çevremde o da 2019dan kalma :D
İstanbulda bulursan Bakırköy'e yakınsa yardımcı olabilirim, daha rahat ve uyguna bulabilirsin.
Uzaksa da yol zaman masrafı olarak ufak bir ücret karşılığında ona göre konuşuruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı